Pojelaniq.com

Пожелания за 8 март

Пожелания за 8 март за вашата жена, приятелка или близък човек. Да уважиме деня на Жената с пожелание и много любов.

Гордей се, че си родена жена! Бъди винаги силна и се бори с трудностите на живота! Бъди магьосница опасна и по-красива от зората! Честит 8 март!

Оригинални пожелания за 8 март

🎀🎀🎀

Нека винаги да бъдеш обичана! Само с нежни имена наричана! Да си все така красива, красива, но и малко дива! Честит празник!

🎀🎀🎀

Любовта в жената е въплатена! Тя с много красота е надарена! Бъди винаги влюбена и много красива! Защото с вас жените света става по-красив! Честит празник 8 март!

🎀🎀🎀

Бъди винаги готова за предизвикателствата на живота! Обичай винаги и се забавлявай! Бъди готова да се защитаваш и най-вече днес бъди готова да се забавляваш!

🎀🎀🎀

Днес ще се постарая да се почувстваш специална! Бъди много красива и се забавлявай! Забавлявай се, защото го заслужаваш! Честит 8-ми март!

🎀🎀🎀

Бъди все така усмихната - с много чар надарена! Все така усмивки да раздаваш и с тях хората да радваш!

🎀🎀🎀

Ние сме на живота солта! Без нас той нямаше да съществува! Ние му придаваме блясък и красота! Честит 8-ми март, приятелко моя!

🎀🎀🎀

Честит 8 март! Изправяй се винаги, когато те газят! Не позволявай никой да попречи на това да постигнеш мечтите си! И най-вече винаги и във всичко бъди себе си!

🎀🎀🎀

Обичам моята жена! Днес ще я изненадам приятно с букет цветя и вълшебните думи ще изрека: ти за мен си всичко на света! Много те обичам и празника ти честитя!

🎀🎀🎀

В едно днес съм сигурна! Че ще получиш много цветя, както от мен, така и от твои приятели! Защото всички те обичаме и уважаваме, заради това, което си! Честит 8-ми март!

🎀🎀🎀

Желая ти като огън да трептиш, като цвете да цъфтиш и сърцето на някой мъж да покориш! Честит 8-ми март!

🎀🎀🎀

Без жените светът нямаше да е същия! Ние сме като горски цветя! Носим любов по света! Желая ти да бъдеш все така прекрасна и да раздаваш любов на хората, които обичаш!

🎀🎀🎀

Бъди непреклонна към хората, които те мразят! Бъди мила към приятелите си! Обичай и бъди обичана и най-вече от твоите деца с много любов окичена! Честит празник!

🎀🎀🎀

Обичам те, ангелче мое! Падам аз на колене и ти честитя твоят 8-ми март!

🎀🎀🎀

Обичай себе си, за да те обичат и другите! Бъди смела и не се предавай! Изправяй се с високо вдигната глава пред враговете си!

🎀🎀🎀

Една жена аз обичам безрезервно! Една жена е моята мечта! Желая ти да си прекрасна, както до сега! Весел празник ти желая и да е такъв аз ще се постарая! Честит 8-ми март!

🎀🎀🎀

Винаги бъди така прекрасна, много сладка и опасна! Обичай ме, както досега, а вечер гори ме в жарта, на любовта и страстта! Честит осми март!

🎀🎀🎀

Моята жена е най-прекрасна на света! Тя по-сладка е и от меда! По-красива е от цвете и по-нежна от пеперуда! Днес й желая да бъде винаги така прекрасна и да дарява хората около себе си с много любов!

🎀🎀🎀

Едно цвете имам у дома! Това е моята жена! Тя заслужава само най-доброто и днес ще й го дам! С една красива роза в ръка празника ще й честитя!

🎀🎀🎀

Обичам твоята усмивка! Обичам твоята нежност! Бъди все така добра и продължавай да бъдеш силна и нежна! Честит 8-ми март!

🎀🎀🎀

Мила моя! Пожелавам ти винаги да продължаваш да ме обичаш, както до сега! Да си до мен, когато имам нужда и да бъдеш все така моята богиня! Честит 8-ми март!

🎀🎀🎀

Желая ти да бъдеш силна, когато се налага! Да се изправяш пред всяка трудност! Да бъдеш винаги истинска и никога да не заставаш зад маски! Да си знаеш цената, но да не се продаваш! Да бъдеш себе си и да уважаваш хората около теб! Честит 8-ми март!

🎀🎀🎀

Честит празник, любима! Днес за теб много изненади ще има! Защото те обичам и само тебе искам и честит 8 март ти казвам!

🎀🎀🎀

Една жена аз най-обичам на света! Това е моята любима! Мила моя, днес е твоят празник! Нека все така да се обичаме и в истинска любов да се вричаме! Честит 8-ми март!

🎀🎀🎀

Продължавай да бъдеш най-добрата майка и съпруга! Изправяй се пред всяка трудност и дано като теб няма друга! Обичай и бъди обичана и прекрасни моменти с любимите хора споделяй!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти днес да получиш: 8 целувки от мъжа любим, 8 прегръдки от деца добри и 8 пожелания да ти се сбъднат!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти зрънце надежда и най-плодородната земя, на която да посееш всяка сбъдната мечта сега. Честит празник, мила!

🎀🎀🎀

Цяла седмица аз готвя изненада! За теб любима, че на 8-ми март празник имаш! Много любов ще ще ти подаря и незабравими моменти само с теб ще споделя!

🎀🎀🎀

Женското сърце събира много любов! Желая ти да я раздаваш на този, който заслужава! Да имаш приятели добри, които да са с теб в радост и беди! Честит празник!

🎀🎀🎀

Мила моя! Ти за мен всичко даваш и с много обич ме даряваш! Днес ще те поглезя много, защото истински го заслужаваш! Честит 8-ми март!

🎀🎀🎀

Женската красота е несравнима! Тя е част от теб, любима! Защото си жена добра, която винаги ще обичам, а на ушенце ще ти кажа: Честит празник, мила!

🎀🎀🎀

Честит 8-ми март, цвете мое! Любима, днес ти пожелавам едно: винаги да бъдеш моето красиво цвете, което да цъфти винаги, когато е щастливо! А аз ще се постарая това да е постоянно!

🎀🎀🎀

Нежност и красота! От това се състоиш ти любима! Днес ти празнуваш и ще се постарая довечера до зори да танцуваш!

🎀🎀🎀

Бъди непреклонна, когато се налага! Бъди добра с тези, които са добри към теб! Бъди обичана от всеки, който пожелаеш! И най-вече, бъди все така истинска майка и съпруга!

🎀🎀🎀

Желая ти да обичаш от душа, да имаш всичко, за което мечтаеш и какво мислят хората за теб, ти да нехаеш! Честит 8-ми март!

🎀🎀🎀

Бъди като стена - твърда, когато се налага! Бъди като перце - нежна с всички, които те обичат! Бъди като трева - изправяй се, когато те газят!

🎀🎀🎀

Приятелка имам аз прекрасна! Тя е винаги до мен! И в добро и лошо, тя е с мен! За това днес най-женския празник й честитя и с най-добри пожелания ще я даря!

🎀🎀🎀

Когато имам нужда, ти си до мен! Когато съм тъжен, ти ме утешаваш! За това днес ще те направя много щастлива, защото го заслужаваш! Честит 8-ми март!

🎀🎀🎀

Днес всичката нежност и доброта на жената празнува! Желая ти много да си обичана и само с красиви имена наричана!

🎀🎀🎀

Желая ти нежност и святост, много усмивки и сладост! Честит 8-ми март!

🎀🎀🎀

Много щастие ти желая! Много нежност и любов за теб аз мечтая! Честит 8-ми март!

🎀🎀🎀

8-ми март е светъл празник! Ние сме красиви, много нежни и много мили! Нека да обичаме и във вечна вярност на любимите хора да се вричаме!

🎀🎀🎀

Днес имаме празник! Да ни е честито! Нека се гордеем, че сме родени жени и да се забавляваме, както никога преди! Честит 8-ми март!

🎀🎀🎀

Днес красотата е навсякъде! Тя се предава от поколение на поколение на жени! Те са винаги добри и много могат да дадат и много могат да отнемат! Могат да бъдат много нежни, но и истински диви! Честит 8-ми март им желая!

🎀🎀🎀

Честит 8-ми март! Пожелавам ти да си винаги силна! Да си борбена, да се бориш с трудностите! Да си нежна към ближните и свирепа с враговете! Да обичаш до болка и  да прощаваш на хората!

🎀🎀🎀

8-ми март е днес! Празник, който всички жени сближава! Защото всички имат повод да празнуват и цяла нощ да пируват! Честит празник!

🎀🎀🎀

Жената винаги е красива, но, когато се налага - може да бъде и дива! Желая ти днес да си много игрива и най-вече много щастлива! Честит 8-ми март!

🎀🎀🎀

Днес желая на всички дами: да обичат от сърце, да бъдат носени на ръце и да са нежни към тях, като допир на перце! Честит 8-ми март, дами!

🎀🎀🎀

8-ми март е празник на женската любов! На нейната доброта и смелост във всяка ситуация! Честит празник!

🎀🎀🎀

Честит 8-ми март! Желая да си горда! Да се изправяш с високо вдигната глава пред всяка трудност! Да си много щастлива и винаги обичана!

🎀🎀🎀

Приятелки мои! Днес ви желая: много целувки да получите, с любов голяма и танци неспирни!

🎀🎀🎀

8-ми март пак дойде! Празник е той на хубавата жена, на добрата майка и на милата съпруга! Честит празник!

🎀🎀🎀

Честит празник, мили дами! Желая ви много силно да се обичате, след мъж нивга да не тичате и само с хубави емоции на този ден да се окичите!

🎀🎀🎀

Красив празник е днес! Празник на жената! Празник на любовта, добротата и красотата! Честит 8-ми март!

🎀🎀🎀

Честит 8-ми март, мила моя! Обичам те много! Желая ти да си все така нежна, всеотдайна и много омайна!

🎀🎀🎀

Честит празник, мили дами! Желая ви по-малко драми и повече награди "Грами"! За вашата доброта, нежност и топлота!

🎀🎀🎀

8-ми март е празник на женската красота! На нежността и борбеността, на обичта и прошката! Честит празник скъпи жени!

🎀🎀🎀

8-ми март! Един светъл празник в живота на всяка жена! Желая за теб да е винаги прекрасен и с много хубави емоции наситен!

🎀🎀🎀

Честит 8-ми март! Българските жени сме велики! Защото сме откърмени с много любов!

🎀🎀🎀

Всяка жена е свята! Тя винаги е готова да помогне и с това всекиго да трогне! Честит осми март!

🎀🎀🎀

Честит празник, приятелко! Честит 8-ми март, създателко! Създателка на живот е жената, тя на любов и нежност е богата!

🎀🎀🎀

8-ми март е синоним на женската красота, женнственост и любов към живота! Честит празник!

🎀🎀🎀

8 е свещена дата, заради жената! На тази дата тя празнува, чувства се богиня

🎀🎀🎀

Честит 8-ми март, мило момиче! Честит празник, кокиче! Желая ти като цвете де цъфтиш и от здраве да пращиш!

🎀🎀🎀

Когато дойде този ден, всяка жена изпада в плен! В плен на красотата, на която е богата! Днес ще е игрива, много палава и дива! Честит 8-ми март!

🎀🎀🎀

Всяка жена е красива! Но днес ще бъде и малко игрива! Защото има празник голям и не позволява да я дразнят! Ще се забавлява тя на екс, а после... хм... ще има Кекс!

🎀🎀🎀

Честит 8-ми март! Желая ти, да продължаваш да създаваш нежност около себе си, топлина в семейството си и да раздаваш много любов!

🎀🎀🎀

Празник е, любима! Днес празнуваш ти! Много нежност ще ти подаря и хубав подарък довечера ще ти даря!

🎀🎀🎀

Приятелко, любима! Днес е нашият празник! Желая от здраве да пращиш, от щастие да не се оттървеш и от любов да крещиш! Честит 8-ми март!

🎀🎀🎀

Желая ти много години да празнуваш този празник! От нежност да не се оттървеш, от здраве да пращиш! От любов да сияеш и от омиление да лъщиш! Честит 8-ми март!

🎀🎀🎀

Когато работиш, много се умаряш! Днес е време да отмаряш! Че е 8-ми март, време е за купон, за звезден маратон! Честит празник!

🎀🎀🎀

Усмихваш се, защото твоят празник любим наближава! Обичай и бъди обичана и с хубави имена днес наричана! Честит 8-ми март!

🎀🎀🎀

Бъди обичана, желана и от хубави емоции обладана! Разкърши се с танци и хвани някой мъж в капана! Честит осми март!

🎀🎀🎀

Днес ти желая, като слънцето да сияеш и като луната да блестиш! Какво около теб става да нехаеш, а само да се веселиш! Честит 8-ми март!

🎀🎀🎀

Поглеждаш календара, ето че дошъл е 8-ми март! Пий на екс, люби се без задръжки, и забавлявай се по мъжки! Честит празник!

🎀🎀🎀

Жената има ден в годината, в който празнува! Той е 8-ми март! Желая ти на този ден да си усмихната, засмяна и от щастие обляна! Пий мартинито на екс, а довечера, хм.... ще има още нещо и ще бъде то горещо!

🎀🎀🎀

Когато мъж чуе 8-ми март настръхва! Защото женско царство днес настъпва! Тя велика е и нежна, и много вървежна!

🎀🎀🎀

Желая днес да не тъжиш, а красив подарък в ръцете да държиш! От любимия човек, който да е твой за век! Честит 8 март!

🎀🎀🎀

Ето, че дойде и 8-ми март - дата свята е днес за жената! Празнува и обича тя и раздава на всеки любовта! Честит празник!

🎀🎀🎀

На 8-ми март в тоз ранен час, Венера слезе тук при нас! Жена бъди на този ден и остани при мен! Обгради ме с твоята любов, и довечера ще има лов!

🎀🎀🎀

8-ми март! Когато чуем тази дата, най си знаем, че е празник на жената! Нека да ти донесе повече любов, хубави емоции и много щастие!

🎀🎀🎀

Когато дойде 8-ми март, то се знае, празник е! На женската невинност и голяма красота! Бъди винаги мила, нежна и красива и понякога и мъничко дива!

🎀🎀🎀

Днес е 8-ми март! Празник на жената! Тя красива е, със златно сърце! Нека на тази дата ви се сбъднат всички добри пожелания!

🎀🎀🎀

Един път в годината празнува жената, защото на много мъдрост, любов и нежност е богата! Тя живот дарява и на всякъде респект всява! Честит 8-ми март!

🎀🎀🎀

Майка е, съпруга и жена, за това на всичко е готова тя! Да бъде здрава и щастлива, истинска жена - красива!

🎀🎀🎀

Днес е празник свят, защото светът с жени е тъй богат!

🎀🎀🎀

Честит 8-ми март! Всяка жена мечтае за любов и внимание. Пожелавам ти винаги да има кой да те обича и обръща внимание!  

🎀🎀🎀

Очите ти от щастие да греят, в сърцето ти любов да затрепти и всички птички на света да пеят, защото днес е твоят 8 март!

🎀🎀🎀

Бъди жена благословена, с любов и нежност надарена, с усмивка вечно озарена и с много радост наградена!

🎀🎀🎀

Мили жени, бъдете винаги красиви, но и мъдри, силни, но и нежни, любящи, но и строги, когато трябва, защото благодарение на вас постигаме хармонията в живота, семейството, работата!

🎀🎀🎀

Бъди красива като роза и нежна като теменужка, бъди жената на мъжките мечти!

🎀🎀🎀

Честит 8 март! Нека в този ден твоята детска мечта стане реалност!

🎀🎀🎀

Честит осми март! Този ден е твой, защото заслужаваш признание за всичко, което правиш, за всичко, което трябва да изтърпиш и за всичко, което си изстрадала, за да носиш името "жена"

🎀🎀🎀

Честит осми март! Бъди жена - силна и непоклатима, но пращаваща и мила, когато е нужно. Бъди себе си!

🎀🎀🎀

Как да измеря щастието, което аз ти пожелавам? Как да измеря обичта, с която те дарявам? С най-нежни думи, поздравявам те сега - Бъди, щастлива, красива и обичана жена.

🎀🎀🎀