Pojelaniq.com

Пожелания за 8 декември

Пожелания за 8 декември

Отново е 8 декември - деня, в който студентите най-много се радват, за това ти желая безсънна нощ, но този път от най-големият купон!

🎀🎀🎀

Честит 8 декември! Внимавай с алкохола, не прекалявай със забивките, но пък се забавлявай до насита.

🎀🎀🎀

Ако искаш да сбъднеш мечта, но не знаеш кога да бъде това, нека датата 8 декември да отключи пред теб всички врати. Честит студентски празник!

🎀🎀🎀

На Боровец, Банско или луната, вашата група на 8 декември ще направи купона на годината! Весело изкарване на празника!

🎀🎀🎀

8 декември носи на всеки студент положителни емоции, за това ти желая да запазиш това желание за празнуване и често да го правиш с приятели!

🎀🎀🎀

За 8 декември си намисли 8 пожелания и ти обещавам, че ако вярваш в тях ще се сбъднат. Весело изкарване на студентския празник!

🎀🎀🎀

Честит 8 декември! Отпразнувай младостта си, силата и волята за още обучение както подобава и нека по-често така да се събираш с приятелите!

🎀🎀🎀

Студентски празник е и твой личен празник, на който ти пожелавам да получиш всичко желано, а след това да сбъднеш мечта голяма! Честит 8 декември!

🎀🎀🎀

Честит празник на всички студенти! Нека усмивките ви греят на лицата, така както 8 декември ви топли душата!

🎀🎀🎀

8 декември носи наслада, на всеки студент, който празнува. Бъдете щастливи, доволни от вашият празник страхотен!

🎀🎀🎀

Ако на сутринта се събудиш в хотел, нищо не помниш, чувстваш се изморен, а до теб има готина колежка значи е било 8 декември! Честит празник!

🎀🎀🎀

Честит 8 декември! Наздраве за най-лудия купонджия, който празнува до зори!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти със студентския празник да откриеш един нов свят на безгрижни купони и веселие до зори! Нека животът ти да бъде един голям купон!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти на 8 декември незабравими моменти с колегите, много наздравици да вдигате и дансинга от танци да разбиете!

🎀🎀🎀

Честит студентски празник! Бъди уверен във възможностите си, защото можеш да постигнеш всичко, за което си мечтал - имаш цял живот пред себе си!

🎀🎀🎀

Честит 8 декември! Нека студентския празник ти донесе всички онези емоции, които ти липсваха и те накарат да се почувстваш страхотно.

🎀🎀🎀

Честит празник! 8 декември е продължението на Никулден и приключва чак на Нова година. Празнувай и се весели всеки ден!

🎀🎀🎀

На 8 декември стават чудеса! Пожелай си да вземеш изпитите си и желанието ти ще стане реалност. Само не прекалявай със шестиците :)

🎀🎀🎀

Честит студентски празник! Нека любовта те топли в студените зимни дни, а обучението ти дава надежди за по-добри бъдещи дни!

🎀🎀🎀

Честит 8 декември! Това е твоят празник, наслаждавай му се до последно, вкуси от емоциите на вечерта и почувствай любовната игра!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти в живота да имаш още много празници като 8 декември, в които веселбата да надделява над всичко останало!

🎀🎀🎀

8 декември те приветства с добре дошъл в Лигата на купонджиите и неспирните веселби! Честит празник!

🎀🎀🎀

Честит 8 декември! В студената декемврийска нощ, те очакват много танци и любов, които да те стоплят. Бъди в центъра на купона!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти на 8 декември да изкараш една незабравима нощ с много танци и забивки. Нека това да бъде втората ти бална вечер!

🎀🎀🎀

Честит 8-ми декември! Бъди вечния студент, но не в обучението, а в живота, като запазиш младостта в душата си и приключенския дух, който те кара да вървиш напред!

🎀🎀🎀

Нека 8 декември да бъде за теб празник успешен завършващ с любовна игра!

🎀🎀🎀

Честит 8 декември! Със студентския празник се открива началото на зимните празници. Пожелавам ти цял месец веселие, танци и много усмивки!

🎀🎀🎀

Честит 8 декември! Пожелавам в студентската ти книжка да има шестици, а в леглото девици!

🎀🎀🎀

Честит 8-ми декември! Нека всеки миг като студент ти доставя удоволствие и усмивката да не слиза от лицето ти!

🎀🎀🎀

Честит 8 декември! Пожелавам ти студента в теб да остане - цял живот да се учиш, да търсиш приключенията, да си добър в любовта и да се веселиш до зори!

🎀🎀🎀