Pojelaniq.com

Пожелания за 3 март

Пожелания за трети март - освобождението на България от турско робство

Честит национален празник! Възползвай се от свободата, която предците ни извоювуха, използвай я за добро и така прави хората щастливи!

Картички за 3 март

🎀🎀🎀

Честит 3-ти март! Върви с гордо вдигната глава, на сводобен и успял човек. Радвай се на малките неща, свободата е едно от тях!

🎀🎀🎀

България! Една прекрасна страна! Няма друга като нея! Нека да се гордеем с нея и да я обичаме много!

🎀🎀🎀

Цяла България днес празнува! Че е свободна тя празнува! Нека се гордеем, че сме българи и да се радваме за нашата красива родина! Честит национален празник!

🎀🎀🎀

Честито, българино! На тази дата ти си бил освободен от робски окови! Желая ти да се радваш на това, да обичаш повече родината си и да се гордееш с нея!

🎀🎀🎀

Честит празник на всички българи! Желая да се обичаме повече, да се защитаваме взаимно и да се гордеем с нашата култура и история!

🎀🎀🎀

На този ден, българино ти не трябва да се срамуваш от себе си и народа си! Бъди горд, че си роден в една прекрасна и красива страна! Защитавай я и я възхвалявай винаги и навсякъде! Честит празник!

🎀🎀🎀

Днес трябва да се гордеем с нашия народ! Той славен е и велик род! Нека да празнуваме и винаги, когато се налага за нашата страна да воюваме! Честит празник!

🎀🎀🎀

Днес е национален празник! Празник на нашите герои, които са ни освободили, но не са сред нас сега! Желая да си смел като тях и да не се спираш пред нищо, за да постигнеш целите си!

🎀🎀🎀

Българи! Сънародници мои! Днес ние празнуваме нашата свобода! Желая ви да сте горди с нашата родина и винаги да правите и невъзможното, за да я запазите свободна и все така красива! Честит 3-ти март!

🎀🎀🎀

Мила моя татковино! Днес е твоят празник! Днес милееш за своите герои, които са ти извоювали свободата! Желая ти да имаш повече такива синове, които да са готови на всичко за теб! Честит празник, Българийо!

🎀🎀🎀

З-ти март е днес! Най-хубавият български празник! Ден, който ще помним с това, че сме свободни! Нека почитаме и уважаваме нашите традиции и да си помагаме повече! Честит национален празник!

🎀🎀🎀

Днес желая само едно: да се гордеете, че сте българи и да защитавате и подкрепяте народа си!

🎀🎀🎀

Желая да обичате народа си, да сте горди с героите си и да сте най-вече щастливи, че сте свободни!

🎀🎀🎀

Честит празник ви желая и да сте горди, че сте българи аз мечтая!

🎀🎀🎀

България! Нашата мила родина! Днес тя празнува! Празнувай заедно със нея! Бъди щастлив, че си свободен и се гордей с подвига народен!

🎀🎀🎀

3-ти март е свят ден! В този ден нашият народ е освободен! За това гордей се и се радвай на свойта свобода!

🎀🎀🎀

Днес нашата мила родина България, както и ние имаме празник! Трябва да се гордеем, че сме българи и с това, че сме свободни! Честит национален празник!

🎀🎀🎀

Празник е, българи! Днес празнуваме, защото сме свободни! За това обичайте и уважавайте нашите герои родни!

🎀🎀🎀

Благодарение на нашите славни герои, днес децата ни се раждат в свободна страна! За това нека се гордеем с това! Честит празник българи!

🎀🎀🎀

Когато чуем 3-ти март, ние се сещаме за нашата свобода! За това нека се гордеем с нашите герои, без които нямаше да сме свободни! Честит празник!

🎀🎀🎀

Честит 3-ти март! Винаги на тази дата, трябва да сме благодарни, че сме свободни! Свободни и от Бога благословени с велики герои и подвизи славни!

🎀🎀🎀

Обичам България! Обичайте я и вие! Желая ви на този славен за нея ден, да сте като мен! Да я защитавате и почитате и само с хубави думи да я наричате! Честит ден на свободата, българи!

🎀🎀🎀

Братя българи! Нека не се предаваме пред нищо, за да може България да остане свободна! Да почетем нашите славни герои, спасили ни от робски окови! Честит празник!

🎀🎀🎀

Честит 3-ти март, българино! Обичай родината си и се радвай, че си отраснал и живееш в една горда и достойна страна!

🎀🎀🎀

България е малка, но велика страна! Откърмила герои и хора, които са дали живота си за нея! За това, уважавай паметта на дедите си и потдържай тяхното дело! Честит 3-ти март!

🎀🎀🎀

Българино! Никога не се срамувай да се наречеш българин! Прави така, че тя - майка България да се радва, че усилията на дедите ни преди векове, не са били напразни!

🎀🎀🎀

Обичай родината си, за да те обича и тя! Гордей се с нея и тя ще се гордее с теб! Както се гордее със своите синове, които са я избавили от робство преди векове! Честит 3-ти март!

🎀🎀🎀

Българино, гордей се с културата си! Гордей се с бита си! На този ден преди векове ти си бил роб! За това бъди щастлив, че сега си свободен!

🎀🎀🎀

Честит национален празник българи! Бъдете горди и силни като лъвове, свободни и реещи се като орли, благодарни и обичащи родината си!

🎀🎀🎀

Днес преди много векове се е подписал един договор! Договор за свобода! За вашата свобода, българи! За това бъдете благодарни, че сте свободни и обичайте своята майка България!

🎀🎀🎀

Днес имаме един повод за празнуване! Да празнуваме, защото сме свободни! Свободни от робски окови и турски нрави! Нека бъдем по-добри един към друг и да се радваме на свободата! Честит 3-ти март!

🎀🎀🎀

На всички българи днес желая: да се радват, че са свободни и да поддържат свободата, ако се наложи! Да не жалят нито кръв, нито сили, щом родината им е мила! Честит 3-ти март!

🎀🎀🎀

О, майко моя! Днес ти празнуваш свойта свобода! Спомняш  си, че преди векове, била си в беда! Но твойте синове, майко са били смели и са те спасили! Желая на твойте синове да са също толкова смели и днес, както преди векове!

🎀🎀🎀

Българино! Бъди горд, че си се родил в страна, която е изтърпяла вековно робство! Бъди благодарен на дедите си, благодарение на които сега си свободен! Честит празник!

🎀🎀🎀

Честит 3-ти март! Желая да си храбър като Левски, борбен като Караджата и силен като Ботев!

🎀🎀🎀

България! Една горда и красива страна! Днес, своята свобода празнува тя! Бъди като нея горд и обичай своите деца, обичай ги, както ги обича тя! Честит Ден на свободата!

🎀🎀🎀

Ний сме славен народ, който нявга е бил роб! Желая ти да си винаги смел, и с лекота да преодоляваш препядствията по пътя си, както нашите деди са ни освободили от турско иго, без да се спрат пред нищо! Честит 3-ти март!

🎀🎀🎀

Българийо, ти си велика! Защото си отгледала синове, достойни и родолюбиви! Синове, които са те спасили от вековно робство! За това българи, гордейте се с тях, защото на тях дължиме свободата си! Честито освобождение!

🎀🎀🎀

Трябва да се гордееш, българино, че живееш в свободна страна! Страна, която е извоювала свободата си с много мъка и пролята кръв! Честит национален празник!

🎀🎀🎀

Март е свързан с много празници! Но един от тях е най-значим! Значим за нашият народ, защото преди векове бил е той роб! Но сега е свободен и от бога благословен! Честит 3-ти март!

🎀🎀🎀

Днешната дата, за всички нас е свята! Защото сме свободни, а не робове! Защото имаме права! Нашите герои са велики и нийде няма като тях! За това гордей се, че си българин! Честит 3-ти март!

🎀🎀🎀

На тази дата сме освободени от оковите железни! Честит 3-ти март и нека винаги да сме свободни!

🎀🎀🎀

Имаме ние славни герои! Но Левски един е той! Той от робство ни освободи и поробителите победи! Честит 3-ти март!

🎀🎀🎀

Една е нашата България! Една е нашата страна! На този ден, преди векове, тя била е поробена! Благодарение на нейните синове, сега е освободена! Честит Ден на свободата!

🎀🎀🎀

Майка България днес милее, за своите синове тя жалее! За синовете, избавили ни от беда, които не са сред нас сега! Празнувай и се весели, за туй, че си свободен ти!

🎀🎀🎀

Честит 3-ти март, българино! Не се предавай пред нищо и пред никой! Както не са се предали нашите деди, избавили ни от робските окови!

🎀🎀🎀

Когато върнем времето назад се получава кръговрат! На болка, робство и тъга! Но днес сме ний свободни, защото нашите герои родни ни подариха свобода и дадоха нам живот без тъга! Честит 3-ти март!

🎀🎀🎀

Честит празник на всички българи! На тази свята дата, 3 март България става свободна държава. Нека свободата, разбирателството и любовта бъдат винаги с нас!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти да имаш същата борбеност като Левски, Ботев и всички дали живота си за благото на родината.

🎀🎀🎀

Левски, Ботев, Караджата и още сънародници безчет! На таз дата за нам свята, донесоха ни свободата! Честит 3-ти март!

🎀🎀🎀

Празнувай, българино! Защото твоите деди са те спасили от вековно робство! Всички трябва да празнуваме, свободата да отпразнуваме!

🎀🎀🎀

3-ти март е дата, синоним на свободата! За това празнувай с гордост, че сме велик народ, изтърпял вековен роб! Честит 3-март!

🎀🎀🎀

Днес празнуваме сите заедно! Че от робство ни оттърваха: Левски, Караджата и всички хайдути, дариха нам свободата!

🎀🎀🎀

Пейте, братя българи, че днес сме свободни! Преди години на туй не сме били способни! Честит празник!

🎀🎀🎀

Ний сме българи, юнаци! За туй слагайте калпаци! С едно хорце да почетем, героите, спасили ни от турския харем! Честит трети март!

🎀🎀🎀

В своята история, Паисий нам разказа за великите царе, чиято кръв пролята, напоила е земята и дарила ни е свободата!

🎀🎀🎀

Днес е празник най-велик, за българския лик! Че на този ден преди векове, били сме ний робове! За туй празнувай свободата, защото тя е най-велика на земята!

🎀🎀🎀

На този ден преди години бяхме ний хиляди робини! от здрача появи се Той за назе истински герой! Левски с меча във ръка на всички даде свобода! Честито Освобождение, българи!

🎀🎀🎀