Pojelaniq.com

Пожелания за 1 юни, ден на детето

Пожелания за 1 юни, деня на детето, пожелания за деца подходящи за картички

Пожелавам ти щастливо детство с много игри и забавления. Винаги до себе си да имаш добри приятели, с които да имате най-хубавите приключения!

🎀🎀🎀

Честит Ден на детето. Хубавите приказки са за добрите деца като теб, за това продължавай да се усмихваш, играеш и веселиш всеки ден!

🎀🎀🎀

Честит 1 юни. Най-голямата сила в теб е именно това, че си дете. Желая ти да запазиш детското в себе си и никога да не го губиш!

🎀🎀🎀

Честит празник, мило дете! Нека живота бъде за теб винаги като детска игра: с препятствия, които винаги да минаваш, с много приятели, които да играеш и все така да побеждаваш!

🎀🎀🎀

Честит празник на всички малки и големи деца! Днес всеки има право да се чувства дете и всеки трябва да уважава "титлата" дете! Бъдете по детски щастливи, вярващи в приказки красиви и обичащи хубавите приключения!

🎀🎀🎀

Честит ден на детето! Пожелавам ти здраве, щастие и късмет да съпътстват всеки твой ден и много весели игри с приятели добри да се превръщат в приключения!

🎀🎀🎀

Честит 1 юни! Нека усмивката ти детска бъде все така истинска, непринудена и озаряваща. Всяка твоя игра да завършва успешно и с много настроение напред да продължаваш!

🎀🎀🎀