Pojelaniq.com

Пожелания за юбилей

Пожелания за юбилей на мъж или жена. Всеки юбилей е специален за вашият любим човек.

Нека достойно да отпразнуваш своят юбилей с приятели добри, с които да пирувате, пеете и танцувате до ранни зори. Честит юбилей!

🎀🎀🎀

Времето зад нас лети и ни прави по-добри! Днес празнувай и се забавлявай с приятели добри! Честит юбилей!

🎀🎀🎀

Нека след всяко препядствие да се изправяш! Нека всяка твоя мечта се сбъдне! Нека всяка твоя тъга, да се превърне в ново начало! Честит юбилей!

🎀🎀🎀

Днес е не само твоят рожден ден! Днес е твоят юбилей! За туй имаш двоен повод да празнуваш! А късно вечерта и да пируваш! Честит празник!

🎀🎀🎀

Този празник е светъл за всеки човек! Защото с много любов е дарен и от истински приятели е обграден! Желая ти още сто пъти по толкова да празнуваш! Честит юбилей!

🎀🎀🎀

Днес е твоят юбилей, празник най-щастлив е той! Че победил си в борбата с годините и обичаш вкуса на победите! Честит юбилей!

🎀🎀🎀

Честит юбилей! Днес е твоят празник, за това взимай микрофона и пей! Борбата със живота е жестока, но ти взела си си урока! Бъди все така мила, добра и обичана!

🎀🎀🎀

Днес се радваш на живота, защото осторял си с една нота! Но туй не значи нищо! Значи мъдрост и победа с несгодите в живота! Честит юбилей!

🎀🎀🎀

Желая много пари в протмонето, да е живо и здраво детето, че юбилей празнуваш ти, защото в борбата с живота си победил! Весел празник и наздраве!

🎀🎀🎀

Желая ти много пъти по толкова юбилеи да празнуваш! Да се радваш на семейство и приятели, които те обичат! Весел празник и наздраве!

🎀🎀🎀