Pojelaniq.com

Пожелания за Трифоновден (Трифон Зарезан)

Пожелания за Трифоновден (Трифон Зарезан)

Празникът на виното наближава, приятели добри то сближава! Пълни масата с мезе, хайде, пий и се весели братле! Честит Трифон Зарезан!

🎀🎀🎀

Честит трифон зарезан! Пий вино, прави любов и бъди щастлив!

🎀🎀🎀

Виното празнува днес, за туй пий го ти на екс! Да ти е сладко и богато, и много радост да ти носи! Наздраве!

🎀🎀🎀

На 14-ти Февруари, да получиш ти Ферари! Да го караш ти със кеф и всичко да ти е на 6! Но когато пиеш вино, туй е немислимо! Прибери се и сядай на софрата, пий, яж и се весели, и за  Ферарито ти не мисли! Празнувай мощно до зори!

🎀🎀🎀

Аз обичам виното! Хайде идвай да го споделим и много хубави моменти да разделим! Наздраве!

🎀🎀🎀

Трифон, Трифон зарезан, от винце отново съм обладан! Лозичка, дълга и широка, аз ще й изпия сока! На софрата сме кат богаташи, здраве за приятелите наши!

🎀🎀🎀

От браздата, във мазата! Ох, треперят ми краката! Винце много ще се пий и герои ще сме ний! Пияни и кат кирка здрави, да сме силни и корави!

🎀🎀🎀

Желая ти 365 дни в годината, да си пиян от вино и любов и за всяко нещо, да си винаги готов! Честит ти Трифон Зарезан!

🎀🎀🎀

Много вино и хора, днеска ще се леят и хубави народни песни ще се пеят! Събирай добрите приятели и бързо отивай в механата! Да пиете, да се напиете и после нищо да не помните!

🎀🎀🎀

Всяка година на този ден, се празнува празникът на виното! А съвестта, отива тя в киното! "Наздраве" кажи и с добри приятели бъди!

🎀🎀🎀

Желая много ум в главата! Много вино да се лее! Да сме живи, да сме здрави, да сме прави и корави! Честит Трифон Зарезан!

🎀🎀🎀

Днес желая с твоите приятели, като гроздове да сте сплотени! Да се забавлявате и веселите, и една софра да споделяте!

🎀🎀🎀

Днес на този български празник, желая джобовете ти да не са празни! Да сложиш сладко вино и мезета на софрата, да вдигаш с приятели наздравица!

🎀🎀🎀

Има много поводи да пиеш вино, но днес повода е специален! Днес празнува истинското вино, с него заедно и ти! Желая ти пълна маса със мезета и вино и много приятели добри, с които да ги споделиш!

🎀🎀🎀

Обичам хубавото вино, за туй за здраве го наричам! Хубавото винце е кат злато, то ми е истински познато! Слагам аз софра голяма и изпращам една покана: Всички приятели добри да дойдат и да донесат много усмивки и емоции добри!

🎀🎀🎀

Хайде, приятелите сбирай и бързо в къщи ги събирай! Чашите със вино напълни и въобще не му мисли! Мезето нарежи и наздраве ти кажи! Честит Трифон Зарезан!

🎀🎀🎀

Днес имаш два повода да се напиеш - един път, заради името си и още един път за хубавото вино! За това събери ги в едно и ги умножи по сто!

🎀🎀🎀

Днес празнуват всички с името Трифон! Бъди жив и здрав, и от към истински приятели богат! Много здраве, щастие, късмет и къща, пълна с берекет!

🎀🎀🎀

Лозе дълго се шири навред, ще подкастрим ний лошият плет! Грозде вкусно да се роди и от него руйно вино да направиш ти! Ох, винце, колко румено, омайно си ни ти и пак подряза нашите глави! Здраве, щастие и берекет за всички ни на този свет!

🎀🎀🎀

Наздраве кажи и хич не се коси! С чаша вино във рака, кажи довиждане на съвестта! Нека пием и се смеем и от опиянение да заблеем!

🎀🎀🎀

Днес е ден на хубавото вино, за туй съвестта отива на кино! Пий, яж и се весели и въабще не му мисли!

🎀🎀🎀

Днес е празник на хубавото вино: горчиво, сладко и пенливо! Ще нарежем хубаво мезе и ще дръпнем ний едно резе: на мазата! Да наточим вино за софрата! Ще надигнем пълни чаши и ще кажем със приятели добри: "Наздраве!"

🎀🎀🎀

Прасенце мазно вън мразува, а лозаря наш шишчета купува! Обичан прасчо да нанижем и вкусничко да се оближем!

🎀🎀🎀

Ден свещен за нас дойде! Ден на храброто мезе! От бурето, тъй мрачно и потайно, да налеем винце румено, омайно!

🎀🎀🎀

Честит имен ден Трифоне, много здраве, щастие и успехи, а името ти нека бъде за пример сред хората!

🎀🎀🎀

Честит Трифоновден! Пожелавам ти цялото щастие и любов, което може да понесеш и винаги един пълен джоб с пари!

🎀🎀🎀

Честит Трифоновден, бъди горд с името си, което толкова години си градил. Нека всеки, който чуе името ти да изпитва уважение и възхищение от това, което си направил!

🎀🎀🎀

Честит Трифоновден, най-обичам този празник: защото познавам хора като теб, които носят гордо своето име и защото виното в този ден е на почит. Наздраве!

🎀🎀🎀

Честит имен ден на всеки, който носи името: Лозан, Трифон, Трифонка, Лоза

🎀🎀🎀