Pojelaniq.com

Пожелания за Спасовден

Пожелания за Спасовден

Честит Спасовден! Пожелавам ти само положителни емоции, алкохол в големи дози и танци неспирни! Изкарай си прекрасно и за друго не мисли!

🎀🎀🎀

Днес е Спасовден, твоят имен ден! Пожелавам ти здраве - най-важното за нас, любов една - да те води като пътеводна светлина, успехи малки - но на често, за да крачиш все нагоре!

🎀🎀🎀

Понякога, когато не ти върви, просто се усмихни. И днес, на Спасовден ти пожелавам повече усмивки, много забивки, купон до зори и сбъднати мечти!

🎀🎀🎀

Нека този ден, на Спасовден ти се сбъдне най-голямата мечта, да имаш много здраве и късмет и любов голяма, която все със теб да крачи!

🎀🎀🎀

Честит Спасовден, нека този ден, бъде за теб най-благословен и само хубави неща да се стоварят на главата ти!

🎀🎀🎀

Много пожелания ще имаш за Спасовден, за това аз ти пожелавам да се сбъднат всичките!

🎀🎀🎀

Нека всеки Спасовден, за тебе бъде празник най-голям и да има сбъднати мечти безкрай!

🎀🎀🎀

Честит имен ден Спасовден! Пожелавам ти да сбъднеш всичките си мечти, освен една, за да има смисъл да живееш и продължаваш напред!

🎀🎀🎀

Честит празник Спасовден! Всеки успех се дължи на една голяма любов, за това ти пожелавам да има винаги до тебе някой, който да те обича и да споделяте всичко заедно в добро и лошо!

🎀🎀🎀

Честит Спасовден! Пожелавам ти най-важното: много здраве, за да имаш сили да продължаваш напред, много любов, за да има смисъл всичко, с което се захванеш и малко късмет, за да успяваш в бурните дни!

🎀🎀🎀

Честит празник! Ако всеки ден е Спасовден, то ще съм най-щастливия човек, защото ще споделям с теб трапезата богата, на която с пълни чаши казваме Наздраве!

🎀🎀🎀

Честит Спасовден! Бъди това, което искаш и отстоявай това, за което всеки ден се бориш. Достигай до нови върхове и не забравяй най-добрите си приятели!

🎀🎀🎀

Честит имен ден, Спасе! Бъди горд с името, защото то те отличава от всички останали. Нека то да ти носи много здраве, късмет и берекет!

🎀🎀🎀

Честит имен ден на всеки, който носи името Спас, Спаска, Спасена, Спасения, Спасимир, Спасимира, Спасуна, Сотир. Бъдете живи, здрави и щастливи!

🎀🎀🎀