Pojelaniq.com

Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден писани специално за вас. Поздравете ваш близък с пожелание и нека то да стане реалност.

Честит рожден ден! Нека щастието те преследва, здравето не те оставя и късмета не ти изневерява!

🎀🎀🎀

С пожелания добри, за твоя рожден ден, идвам аз с ръце протегнати и ти казвам: обичам те страстно, почитам те много, без тебе не мога, щастие мое!

🎀🎀🎀

На този специален ден, на твоя ден рожден. Пожелавам ти сега да духнеш свещите от раз и да празнуваш винаги със нас.

Пожелания за рожден ден

🎀🎀🎀

Пожелавам ти най-дългият път към върха, но с много приключения, нови приятели и всякакви забавления. Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Честит рожден ден! Нека празника ти бъде увенчан с много усмивки, наздравици от сърце и добри пожелания, които да се сбъднат!

🎀🎀🎀

Празнувай колкото можеш на този рожден ден, за да вдигнеш високо летвата за всеки следващ празник и да се радваш с цялото си сърце! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Днес всеки ти пожелава здраве и така трябва да бъде, защото без него не можем, а аз ти пожелавам и да може да се радваш на своето здраве като получаваш всичко, което поискаш! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти с всяка измината година да имаш предимствата на старостта: мъдрост, спокойствие и вяра и предимствата на младостта: сила, надежда и красота! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Честит рожден ден! Ако подаръкът може да бъде невидим, нека да е много здраве.

🎀🎀🎀

Когато имаш рожден ден, нещо потрепва във мен, не знам как да го нарека, може би просто притеснение, но когато те видя с усмивка, с грейнали от щастие очи, забравям за всичко и се провиквам: Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Надявам се днес, на твоят рожден ден, да получиш от всички еднакъв подарък: любов и ръце, протегнати към теб и всеки да вика: Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Ако нямаш причини, но се усмихваш, ако няма път, но все така вървиш, ако знаеш кога и къде да се спираш, то значи знаеш как да живееш щастливо!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти не просто страхотен рожден ден, а такъв, който да помниш цял живот! Пожелавам ти не просто късмет, а небивал успех, здраве и любов да съпътстват всеки миг от твоя живот!

🎀🎀🎀

Когато те  виждам с успех да крачиш, си мисля не може ли да бъда със тебе, да мога да видя една истинска магия, която създаваш с любов и постоянство!

🎀🎀🎀

В успеха ти няма нищо случайно, защото се трудиш години наред, да бъдеш сред хората истински човек! Пожелавам ти все така да продължаваш и никога на всичко добро да изневеряваш!

🎀🎀🎀

Здраве, щастие, любов не са само думи, а част от твоят прекрасен живот. Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Ако чувстваш, че искаш промяна, ако чувстваш, че ти идват сили, ако чувстваш, че животът е песен, то нека този рожден ден да поставиш началото на нови вълнуващи приключения!

🎀🎀🎀

Не търси подарък с хубава обвивка, не външния вид прави нещата красиви, не търси да намериш нещо скъпоценно, най-скъпите неща са невидими за нас!

🎀🎀🎀

Честит рожден ден! Колкото повече остаряваш, толкова по-голяма става тортата и толкова по-сладък живота ти!

54 пожелания за рожден ден

🎀🎀🎀

Желая ти дълъг живот, изпълнен с радост и на всеки кръстопът да взимаш решение правилно. Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Колко ли много път измина, колко рождени дни минаха и всичко това, което постигна е мечта за повечето хора, защото в любов и старание, а дори и терзание правеше всичко, не позволяваше на нищо да ти попречи света да направиш щастлив!

🎀🎀🎀

Пред тортата заставаш и си мислиш: как ли ще духна толкова свещички? Дори да не успееш от първият път, пробвай отново до пълен успех - така, както и в живота го правиш!

🎀🎀🎀

И всяка година на твоят рожден ден звезди обсипват свода небесен, осветяват пътя ти праведен, водят те все така към щастливи моменти!

🎀🎀🎀

Желая ти щастие голямо, да те прегърне, стисне, целуне, да ти бъде верен спътник в живота и все така да бъдат дните ти красиви!

🎀🎀🎀

Да обичаш на тебе най ти се отдава, да мразиш - не знаеш как да го правиш, за това все в щастие крачиш неуморно, живота ти приказен е просто заслужен!

🎀🎀🎀

Желая ти толкова здраве, че да не може да му се нарадваш, толкова приятели, че да не може да ги преброиш и и толкова любов, че да не може да й се насладиш!

🎀🎀🎀

Много любов ти желая в живота, за да може всичко, до което се докоснеш да превръщаш в нещо красиво, за теб и хората, които обичаш!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти хубав рожден ден, страхотно настроение и вълнуващи преживявания всеки ден. Честит празник!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти да си магнит за здравето, доброто и късмета, а едновременно да отблъскваш всяко зло, което би те накарало да спреш да се усмихваш!

🎀🎀🎀

И най-неравната пътека нека да бъде  за теб като полезен урок, който да ти дава мъдрост и сили за нови подвизи красиви. Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Колкото и подаръци да отваряш днес най-скъпият си остава невидим - здраве, любов и късмет в едно! Пожелавам ти никога да не ги губиш и така да продължаваш напред по най-красивата пътека на успеха!

🎀🎀🎀

Където и да отиваш нека да намираш по един остров на спокойствието, където всяко желание става реалност, а всяка буря те заобикаля. Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Нека доброто в теб да не губи позиции, здравето да не бяга и късмета ти никога да не изневерява. Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти красив рожден ден с много танци, целувки и много усмивки без никакви преструвки!

🎀🎀🎀

В любов живота ти минава, какво от това, че остаряваш, щом се усмихваш и прощаваш, в младост винаги ще крачиш!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти смелост да сбъднеш мечтите си, които отлежават от детските ти години и когато започнеш да се кичиш с успехи да си спомняш за твоите приятели верни!

🎀🎀🎀

Желая ти в живота да няма измама, а всичко красиво, което правиш да е реалност и нека здравето, любовта и късмета да са по-истински от всякога! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти рожден ден като на кино, в който главният герой да си ти, да става всичко, както поискаш и всеки подарък да ти носи наслада. Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Желая ти сбъднат щастлив рожден ден, който да ти донесе всичко най-красиво, много здраве и успехи!

🎀🎀🎀

Ако имаш 1000 мечти, сбъдни най-вече тази, която ще ти донесе здраве, любов и щастие неземно! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти да бягаш, когато другите вървят и да спираш, когато видиш любим човек, за да прегърнеш!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти от днес нататък да сбъдваш своите желания с настроение и всичко това да ти носи много удовлетворение! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Какъв хубав ден е твоят рожден ден, отново ще се съберем и наздравица ще вдигаме за теб, а ти все така с усмивка и настроение ще играеш цяла вечер! Желая ти го отново: Честит рожден ден, много здраве, щастие и късмет!

🎀🎀🎀

До като живееш в здраве и любов няма значение колко сбъднати желания имаш, защото най-важното се сбъдва във всеки един момент. Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

В живота на всеки човек има успехи и падения, но нека твоя рожден ден ти донесе много настроение, което да използваш, за да се справяш с всяко усложнение!

🎀🎀🎀

Желая ти на тоз рожден ден, да получиш букет голям, с много рози, настроение и целувки, а после да танцуваш до зори!

🎀🎀🎀

Пожелавам в душата ти да има само един сезон, който да сгрява душата ти и така винаги да имаш настроение и воля за нови подвизи!

🎀🎀🎀

Не искам да ти пожелавам много, а само това: много здраве и любов, всеки ден и всеки час и така цял живот! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Вярата и постоянството правят чудеса. Пожелавам ти още много чудеса да може да сътвориш и в много здраве и любов с големи крачки напред да вървиш!

🎀🎀🎀

Ако всеки ден се усмихваш, както на своя рожден ден живота ти ще бъде песен, любовта споделена, а мечтите - сбъднати. Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Нека всичко, с което се захванеш ти носи удоволствие и положителни емоции, а когато стигаш до финала да споделяш успеха с приятели като нас. Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти това, което заслужаваш да получаваш и така усмивката ти винаги да изгрява, да имаш още безброй поводи за празнуване и до следващия рожден ден да има за какво да разказваш!

🎀🎀🎀

Желая ти толкова сбъднати мечти, колкото на небето има звезди. Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти в живота винаги да намираш - да намираш утеха в човека, който обичаш, да намираш време за любимите хора, когато най-много работиш и да намираш пари, когато най-много ти трябват!

🎀🎀🎀

Нека живота ти бъде лек като перце, а портмонето ти да тежи като воденичен камък и така да ти бъде весело, че винаги да се усмихваш. Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Честит рожден ден, приеми тез цветя от мен и нека красотата тяхна, ти вдъхне свежест и любов!

🎀🎀🎀

Знаеш ли кое е най-хубавото на рождените дни, че има много усмивки, пожелания, танци и забавления до късно. Пожелавам ти не само днес, а и още много пъти да преживяваш всичко това. Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Превърни своя рожден ден в празник голям, като сбъднеш детска мечта и я споделиш с приятели верни! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Така, както първото парче от тортата е за теб на твоя рожден ден, нека и всяко хубаво нещо занапред първо да бъде твое! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Не мисли, че остаряваш, защото така е със всички, а просто си пожелай нещо и силно го вярвай, а когато се сбъдне спомни си за мене!

🎀🎀🎀

Честит рожден ден! Да обичаш, да можеш, да искаш, това ти желая и още нещо: много здраве и любов да имаш в живота си!

🎀🎀🎀

Когато звездите запълнят небето, когато слънцето изгрее високо, когато вятъра косите ти вее, със здраве напред продължавай!

🎀🎀🎀

Казвам ти ясно и кратко: Честит рожден ден и ти пожелавам много здраве и късмет!

🎀🎀🎀

Купон до зори, много пари и винаги номер едно да си ти! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти много настроение, много хъс за живот, желание да побеждаваш и от здраве да пръщиш! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Нека днес всички поздрави бъдат за теб! Да ти донесат настроение, сълзи от радост и много любов!

🎀🎀🎀

Една любов - истинска и неповторима! Много здраве и пътуване в чужбина!

🎀🎀🎀

Бъди истински и неповторим и нека този ден да бъде твой любим! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Прохладни дни, горещи нощи и ритми мощни! Забавлявай се добре и не мисли дали е редно или не!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти живот, изпълнен с много красота и дано скоро те срещне любовта! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Този ден да бъде много щастлив! За тъга да няма мотив и нека да бъдеш от пари червив!

🎀🎀🎀

Обич голяма, вечеря за двама и в живота ти драма да няма! Да има емоции във всяка гама!

🎀🎀🎀

Хубаво вино и добри приятели! Желая ти един невероятен празник, изпълнен със щури преживявания!

🎀🎀🎀

Бъди щастлив, носи се по течението и нека то ти донесе всичко, за което мечтаеш!

🎀🎀🎀

Днес ти пожелавам повече добро настроение и много забавления! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Най-хубавият подарък днес да получиш и много пари в ръцете си да броиш! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Бъди добър към хората, които те обичат! Радвай се на малките неща и нека в живота ти има повече любов и красота!

🎀🎀🎀

Хубава храна, добри приятели и хубава музика! Това е достатъчно за един хубав празник! И аз ти го пожелавам!

🎀🎀🎀

По-сладък живот ти пожелавам! Изпълнен с красиви моменти и големи успехи! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти една истинска любов и да получиш мерцедес нов! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти много пари, много здраве и много щастливи моменти с приятели добри! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Днес мечтаното повишение в работата да получиш и в любовта да сполучиш!

🎀🎀🎀

Желая ти красив празник, много щастие и повечко късмет! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Щастие, любов, късмет и нека живота ти е сладък като мед!

🎀🎀🎀

Хубав празник пожелавам, много любов ти подарявам и Честит рожден ден ти желая!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти много сбъднати мечти, повече пари и танци до зори! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти любов голяма и проблеми да нямаш! Здраве и късмет и много пари за теб! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Всичко най-хубаво пожелавам! Един хубав подарък дарявам и ти казвам, че ти се възхищавам!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти офиса на шефа, здравето на каменна стена и на Афродита любовта!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти любов незабравима, красота и щастие в живота ти да има!

🎀🎀🎀

Много сбъднати мечти, любов до зори и във всичко да ти върви!

🎀🎀🎀

Желая ти много любов, по-малко тревоги и повече любовни емоции!

🎀🎀🎀

Любовта нека бъде твой спътник в живота, здравето твой съветник, а щастието - всичко останало! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти крепко здраве, лично щастие, истински човек до теб и чудесни мигове в живота! Усмихнат и приятен празник ти пожелавам!

🎀🎀🎀

Нека днешният празник бъде по-хубав от предишните и по-красив от следващите! Много емоции да ти донесе и много любов в сърцето ти да внесе!

🎀🎀🎀

Здраве, щастие, късмет и цяла година берекет! Любов голяма и проблеми да нямаш! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти днешният празник да е вълшебен! Както и всички твои бъдещи дни! Нека ти донесе много здраве и приятели добри! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Желая ти живот от рози, любов в големи дози и пачки с пари наредени до горе!

🎀🎀🎀

Успех във всичко, с което се захванеш! Късмет във всичко! И нека се сбъдне всичко, за което мечтаеш!

🎀🎀🎀

Хубавите хора се раждат на хубави дати! Днес е твоята дата! Нека на много смях и щастие да е богата! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

На твоя ден рожден желая усмивки, любов и щастие! Пожелавам ти също и сбъдване на всичките ти мечти!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти много професионални успехи, много щастие и много купони до зори с приятели добри!

🎀🎀🎀

Нека всичко да получиш, да се радваш на късмет, на любов и берекет!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти да имаш по-малко проблеми, повече хубави моменти и много щастие и любов! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Желая ти да имаш това, което ангелите наричат рай, дяволът изкушение, а ние хората любов!

🎀🎀🎀

Нека щастието да е винаги твой спътник, здравето да е твой съветник, а любовта - твоето вдъхновение!

🎀🎀🎀

Вярвай, че трудностите ще преодолееш! Смей се, когато ти се плаче! Желая ти във всичко да побеждаваш и в живота да успяваш!

🎀🎀🎀

Днес дълго се смей, с пълно гърло пей и във всичко успей!

🎀🎀🎀

Здраве, щастие, късмет и успех навред! Това е моето пожелание към теб!

🎀🎀🎀

Нека да имаш всичко, за което днес мечтаеш! Каквото поискаш, нека бъде твое! Пожелавам ти страхотен рожден ден!

🎀🎀🎀

Много настроение ти желая днес! Забавлявай се на екс и нека купона е на шест!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти голям купон - среднощен маратон! С приятели добри, забавлявай се и танцувай до зори! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Желая ти да намираш винаги сили да се справяш с всичко! Да намираш сили да прощаваш и винаги любов да раздаваш!

🎀🎀🎀

Искам да ти пожелая днес: да обичаш, да се радваш на живота и винаги да постигаш целите си!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти живот, изпълнен с мечти! Мечти, които да се сбъдват! Живот, изпълнен с много любов и щастие! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Едно нещо ти пожелавам, което е по-скъпо от всичко на света - здравето! Защото имаш ли него, значи имаш всичко!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти здраве, за да си във форма да се изправяш пред всяка трудност! Успех, за да получаваш всичко, което искаш и най-вече любов, за да има смисъл всичко това!

🎀🎀🎀

Много смях, много емоции, сбъднати мечти и много любов! Това е моето пожелание към теб, за твоя рожден ден!

🎀🎀🎀

Обич нека да съпътства живота ти! Успехи да имаш в работата си и винаги да си заобиколен от верни приятели! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Днес да чуеш хиляди пъти: "обичам те!" Да получиш желаните подаръци и да си изкараш страхотен празник! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

На този ден желаното повишение да получиш и в работата и живота да сполучиш!

🎀🎀🎀

Един хубав празник днес ти пожелавам! Да си искараш страхотно и да се чувстваш комфортно!

🎀🎀🎀

Винаги бъди така добър, мил и истински човек! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Днес ти честитя хубавия празник и ти пожелавам: много здраве, много щастие и много късмет!

🎀🎀🎀

На твоя рожден ден ти пожелавам хубаво вино, което да изпиеш с приятели добри и неспирни танци да има до зори!

🎀🎀🎀

Не знам какво да ти пожелая освен здраве, щастие и много любов! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Днес ти пожелавам да се насладиш на момента, да обичаш като за последно и да получиш всичко най-ценно!

🎀🎀🎀

Уважавам те и те ценя! За това днес хубав подарък ще ти подаря! Да те зарадва и много обич да ти донесе! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Нека винаги да постигаш успехи в работата си, да имаш любов в сърцето си и да държиш света в ръцете си!

🎀🎀🎀

Обичам този хубав ден! Бъди винаги до мен! Честит рожден ден ти желая, и че ще те обичам вечно ти обещавам!

🎀🎀🎀

Нека всички да те уважават! Да те подкрепят в делата ти и да се радват на успехите ти!

🎀🎀🎀

Днес ти пожелавам в някоя механа с приятели да празнуваш и до зори в някоя дискотека да танцуваш! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Нека имаш най-красивите неща, да споделиш радостта с приятели добри, които да те обичат независимо дали имаш или нямаш пари!

🎀🎀🎀

Желая ти повече поводи за радост, по-малко тъга! Повече нежност и дано откриеш любовта! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Желая ти да откриеш път към любовта, радост от нежността и нека в една душа да бият две сърца!

🎀🎀🎀

Нека винаги бъдеш заобиколен от добри приятели, семейство, което да те обича и една голяма истинска любов!

🎀🎀🎀

Много танци, много забавни моменти и много хубави дни! Това ти пожелавам за твоя рожден ден!

🎀🎀🎀

Желая ти повече красиви моменти, които да споделяш със семейството си! Само хубави неща да ти се случват и във всичко да имаш успех! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти всичко да получиш днес! Да си изкараш добре и да имаш на масата вино и мезе!

🎀🎀🎀

Винаги се наслаждавай на живота, защото е кратък! Обичай силно и винаги се изправяй, когато паднеш!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти много успехи, много сбъднати мечти и много пари! Във всичко да ти върви и винаги да имаш приятели добри! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Много пари в портмонето, много любов в сърцето и много вино да се лее на рождения ти ден!

🎀🎀🎀

Нека този ден ти донесе повече мъдрост, за да взимаш правилните решения! Да ти донесе повече любов, за да не се чувстваш самотен и най-вече здраве, за да имаш винаги сили да се изправяш пред всяка трудност!

🎀🎀🎀

Желая ти дълголетие! Винаги да имаш подкрепа от приятели и близки и любов голяма, с която да остареете заедно!

🎀🎀🎀

Много красиви моменти, повече хепиенти, винаги да ти е добре и това, което искаш да постигнеш никой да не може да те спре!

🎀🎀🎀

Всичко искам да ти пожелая днес! Всичко да ти е на шест! Да имаш пари в изобилие и да обичаш до безсилие!

🎀🎀🎀

Честит рожден ден ти желая и за едно аз мечтая: да си изкараш днес страхотно и да почерпиш приятели с уийски и бонбони!

🎀🎀🎀

Желая ти сърце, изпълнено с любов, душа, изпълнена с доброта и да живееш щастливо 100 години!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти много радост, много красива младост и да празнуваш до дълбока старост!

🎀🎀🎀

Днес е хубав ден за теб! Желая ти в него да получиш много красиви подаръци, много хубави емоции и да попаднеш на хубави промоции!

🎀🎀🎀

Нека радостта в живота ти никога да не стихва! При теб любимата вечер да притихва, а сутрин нежно да ти се усмихва! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Много любов днес ти желая! Много сбъднати мечти и дни, изпълнени с компанията на приятели добри!Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти много любовни преживявания, много звездни моменти и много пари в банката!

🎀🎀🎀

Много любов, много щастие, много здраве и много истински приятели! Това ти пожелавам днес! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Порадвай се на любимите си хора! Обичай ги и днес ги почерпи за твое здраве, защото рожден ден имаш ти!

🎀🎀🎀

Желая ти на този ден всичко, за което мечтаеш да се сбъдне и да получиш желания подарък, който да ти донесе хубава емоция! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Всичко днес да е за теб! Цветя, бонбони и приятели! Да си изкараш много добре и да се радваш на живота!

🎀🎀🎀

Желая много усмивки днес! Забавление на макс и всичко да ти е наред! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Желая днес да обичаш като за последно, да си изкараш звездно и да се държиш любезно!

🎀🎀🎀

Желая този ден да донесе на теб и твоето семейство много здраве, щастие и много любов! А на теб специално само успехи в живота!

🎀🎀🎀

Обичам този хубав ден! Ден, в който си роден и Бог те е създал за мен! Желая ти всичко най-хубаво и да продължаваш така да ме радваш с присъствието си!

🎀🎀🎀

За твоя рожден ден ти пожелавам, много здраве, щастие, повече хора, които да те обичат и никога да не те карат да тъжиш!

🎀🎀🎀

Желая да сбъднеш всяка твоя мечта, да срещнеш любовта и да усетиш в себе си нежността!

🎀🎀🎀

Нека този ден бъде по-хубав от предишните, по-красив от всякога и да ти донесе много щастие!

🎀🎀🎀

Честит рожден ден! Желая ти много здраве, положителни емоции и много щастие изпълнено със искрена любов!

🎀🎀🎀

Всичко днес ти пожелавам! Каквото ти е на сърцето, това да ти е във ръцете! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Винаги бъди така усмихнат! Радвай се на живота и прави всичко, което поискаш, защото е твърде кратък!

🎀🎀🎀

Днес имаш голям повод да празнуваш! Празнуваш, защото на тази дата си роден! Желая ти днес само с хубави емоции да си зареден! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Желая ти много любов, с която да радваш хората, които обичаш! Много здраве, за да нямаш проблеми и най-вече късмет, който да е винаги твой спътник!

🎀🎀🎀

Твоят ден дойде! Време е за празнуване! Желая ти много обич в душата и да не се оттървеш от парата!

🎀🎀🎀

С приятели добри желая да празнуваш! До зори да танцуваш и цяла нощ да пируваш!

🎀🎀🎀

Желая ти на този хубав ден усмивкаат да ти е на шест! Да имаш много обич в сърцето и радост голяма в душата!

🎀🎀🎀

Желая ти много обич в сърцето, много пари в портмонето и приятели добри, които да са с теб в радост и беди!

🎀🎀🎀

Честит рожден ден! Желая ти един прекрасен празник, изпълнен с много емоции и приятели верни!

🎀🎀🎀

Винаги на този ден, радост е за мен! Да те поздравя и хубав подарък да ти подаря! Да ти подаря и за здраве да го нарека!

🎀🎀🎀

Имаш повод да празнуваш днес! Желая ти всичко да ти е на шест и да пиеш довечера на екс!

🎀🎀🎀

Нека днес всички твои мечти да се сбъднат! Винаги да постигаш всичко с лекота и да имаш дързостта да се изправяш пред враговете си! Това е моето пожелание към теб!

🎀🎀🎀

Повече хубави емоции, по-малко ядове! Само нежност да получаваш и да я раздаваш! Бъди все така истински човек и винаги се радвай на малките жестове!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти много обич в сърцето! Много пари в портмонето! По-малко тревоги и повече радости! Повече хубави моменти с приятели и много прекрасни нощи с любимият човек!

🎀🎀🎀

Твоят ден отново дойде! Пак е време за мезе! Слагай масата и с приятели добри, твоят рожден ден сподели!

🎀🎀🎀

Рожденният ден е свята дата! Защото на света се ражда нов живот! Пожелавам ти страхотно изкарване днес и довечера да се забавляваш на екс!

🎀🎀🎀

Много усмивки днес пожелавам! Много хубави емоции, по-малко тъга и да имаш приятели, които винаги да ти помагат, когато си в беда!

🎀🎀🎀

Днес с приятели добри ти празнувай до първи петли! Че този ден е само един път в годината! Нека за теб да е незабравим и винаги да е любим!

🎀🎀🎀

Днес попитах Господ, защо е пратил ангел на земята! А той ми отговори: Да ви радва и да ви показва своята доброта. Този ангел си ти! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Днес ти пожелавам сто пъти по толкова да празнуваш и винаги с добри приятели да пируваш! Весел празник! Наздраве!

🎀🎀🎀

Винаги на този ден, аз се сещам за теб! С тази моя честитка ти пожелавам празник, по-хубав от всеки друг!

🎀🎀🎀

Бързо отивай на пазар! Че те чака тежка вечер! Защото имаш рожден ден и приятели добри ще дойдат да те уважат! Кажете си наздраве и пийте едно и за мое здраве! Честит празник!

🎀🎀🎀

Днес ти желая едно: Да си жив и здрав, защото другото ще дойде само! Честит празник и наздраве!

🎀🎀🎀

Днес е хубав ден! Ден, във който си роден! Желая ти всяко твое желание да е мое пожелание! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Днес казвам ти "Наздраве!" Желая ти да пращиш от здраве! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Желая ти здраве, щастие и много късмет! Здраве, за да нямаш проблеми! Щастие, за да се радваш на живота! Любов, за да има смисъл всичко това!

🎀🎀🎀

Рожден ден презнуваш днес! За това празнувай и пий на екс! Много радостни емоции ти желая и да си винаги щастлив аз мечтая! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Днес рожден ден празнуваш ти! За това се весели! Не му мисли, приятели събирай и пирувай до зори!

🎀🎀🎀

Днес празнуваш ти, за това по-добър бъди! По-добър към себе си и околните и ще си винаги от доволните!

🎀🎀🎀

Днес имаш повод да празнуваш! Защото днес си роден и с много положителни емоции зареден! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие, любов и много късмет в живота!

🎀🎀🎀

Днес е твоят ден рожден! За туй идвай ти със мен! Хайде да танцуваме, до зори да лудуваме!

🎀🎀🎀

Аз ти пожелавам само няколко неща: да имаш сили да преодоляваш всички трудности; здраве, за да си във форма, за да постигаш целите си; и най-вече любов, защото без нея нищо няма смисъл!

🎀🎀🎀

Обич много да имаш! От здраве да пращиш! От любов да не се оттървеш! Пари в портмонето да имаш! И с кеф да ги харчиш! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Рожденнико мой! Днес ти желая! Да получаваш всичко, което искаш и най-скъпия подарък в ръка да стискаш!

🎀🎀🎀

Днес ти желая едно: да си здрав, за да можеш да празнуваш пълноценно рожденните си дни дълги години!

🎀🎀🎀

Днес рожденника си ти! За това не му мисли! Бързо протмонето взимай и магазина посети, Че довечера те чакат много радост и мечти! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Телефонът не престава да звъни! Днес си много търсен Ти! Защото на тази дата си роден, и с добри приятели си благословен! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Днес ти пожелавам от много здраве да пращиш и много евро да държиш!

🎀🎀🎀

На този хубав ден, нека щастието да е с теб и много любов да те преследва всеки ден!

🎀🎀🎀

Всеки път на този ден, остаряваш с една година! Но туй не трябва да те плаши! С приятелите наши, нека пием и се веселим, и нищо да не ни разсейва! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Пада лист от календера, Времето зад нас лети! Днес рожденник си ти! Бъди щастлив и много обичан!

🎀🎀🎀

Когато си роден, ти си бил благословен! С дарба най-голяма, много щастие да подаряваш! Бъди жив и здрав и наздраве!

🎀🎀🎀

Желая ти много щастие и любов! Нека се сбъднат всички мечти от твоят живот!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти щастлив живот, прекрасна младост! Желая ти успех навред, да срещаш трудностите с радост, да станеш истински човек!

🎀🎀🎀

Винаги на този ден, ти бъди благословен! Защото си се родил и много хубави качества в теб си въплатил! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

На този хубав ден, бъди истински благословен! Добър, мил и нежен и щастлив!

🎀🎀🎀

Когато си се родил, Бог е наредил: да обичаш и да си обичан и от нищо да не си лишен! Да имаш всичко в изобилие и да не страдаш от безсилие! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Желая днес да се забавляваш на макс, да обичаш като за последно и с приятели добри да се забавляваш до зори! Да си кажете "Наздраве!" и да имаш много здраве!

🎀🎀🎀

Днес е хубав празник и за това искам да се забавляваш! Всичко и всички около теб с усмивки да даряваш!

🎀🎀🎀

Честит рожден ден! Желая ти да си слъдък като меда, малко бодлив, но и много красив като розата! Да обичаш и да бъдеш обичан, и в сивото ежедневие по-малко да тичаш! Наздраве!

🎀🎀🎀

Като прочетеш това пожелание, искам да се усмихнеш и да си щастлив! Желая ти всичко най- хубаво в живота и всяка твоя мечта да се сбъдне!

🎀🎀🎀

Ако има нещо по-хубаво от любовта, нека бъде твое! Ако има нещо, по-хубаво от здравето, нека бъде твое! Желая ти всичко най-хубаво и весел празник!

🎀🎀🎀

На тази дата ти си се родил, защото Бог така е отредил! Вече си порастнал и поумнял, защото много от живота си видял! Нека да ти е лесно да живееш и много спечелени пари да пилееш!

🎀🎀🎀

Нека всяко мое пожелание, да бъде сбъднато твое желание! Да си жив, да си здрав! Наздраве!

🎀🎀🎀

Моите най-искрени пожелания приеми, че днес си се родил ти! Бъди обичан и обичай, докарвай всичко ти до край! Празнувай и се смей и с цяло гърло пей!

🎀🎀🎀

Желая ти борбеност, за да постигаш мечтите си! Късмет, за да ти се получава всичко, което желаеш! И най-вече любов, за да има смисъл всичко това!

🎀🎀🎀

Днес празнуваш ти, за това истински бъди! Желая повечко късмет и портмоне, пълно със пари!

🎀🎀🎀

Днес е твоята рожденна дата, тя дар е от съдбата! Ако любовта е море, желая ти за теб да е безкрайно! Ако пък е човек, при теб ще дойда тайно! Наздраве от мен желая и за нещичко мечтая: Да си жив, да си здрав и в живота да си много силен и корав!

🎀🎀🎀

Нека всяко твое желание, да стане реалност и когато гледаш назад да виждаш една красива пътека постлана с цветя и сбъднати надежди!

🎀🎀🎀

Честит празник! Нека радостите в живота ти се множат, любовта да не те напуска и мечтите ти винаги да се сбъдват!

🎀🎀🎀

Всеки ден да ти поднася букет от много сбъднати желания! Всеки час се наслаждавай на вълшебства най-големи! Всяка минута изпитвай любов най-истинска!

🎀🎀🎀

Вярвай в успеха, когато ти е най-трудно, гледай напред, когато е най-тъмно, обичай силно, когато най те мразят, усмихвай се искрено, когато ти е най-тъжно!

🎀🎀🎀

Ако има звезда, която искаш да докоснеш, ако гледаш слънцето и искаш да го прегърнеш, ако искаш луната да бъде твоята нощна лампа, то знай, че невъзможното понякога става възможно!

🎀🎀🎀

Честит рожден ден! Нека младостта да бъде с теб - в мислите ти, душата и сърцето!

🎀🎀🎀

Пожелавам този рожден ден да ти донесе най-мечтания подарък и да изпиташ най-хубавите емоции до сега!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти най-сладката торта, с най-хубавия крем, с най-ярките свещички, които да огряват най-хубавото лице. Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Честит рожден ден! Пожелавам ти винаги да има кой да ти подаде ръка, винаги да има рамо, на което да се облегнеш, едно сърце, което да те обича много и едни очи, които само теб да гледат!

🎀🎀🎀

Годините минават, но ти не унивай, защото с всеки рожден ден любовта и красотата стават по-истински и непринудени!

🎀🎀🎀

Честит рожден ден! Ако има нейде любов, която искаш да докоснеш, ти пожелавам да успееш и най-щастлив да бъдеш!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти от здраве да не се отървеш, от любов да не се измъкнеш и късмета да не ти изневерява!

🎀🎀🎀

Честит рожден ден! Нека в този ден любовта да те прегърне и милиони рози пътя на успеха ти да окичат!

🎀🎀🎀

Честит рожден ден! Забавлявай се безкрайно и за друго не мисли, не се впрягай от проблемите, превърни ги във игри!

🎀🎀🎀