Pojelaniq.com

Пожелания за рожден ден на приятел

Подходящи Пожелания за рожден ден на приятел. Накарайте вашият приятел да запомни рождения си ден по оригинален начин.

Обичам те, приятелю мой! Днес за твоя рожден ден те поздравявам и силно се надявам: да си винаги щастлив и по детски игрив!

🎀🎀🎀

Животът нека не те плаши! Мечтите да са ти другар! Щастието със теб да крачи, като твой приятел стар!

🎀🎀🎀

Приятелите са хората, които са до теб, когато другите ги няма! Винаги успяват да те разсмеят, когато си тъжен! Ти си мой истински приятел! На този ден те поздравявам и много обич ти дарявам!

🎀🎀🎀

Хайде да сядаме на масата! Да кажем наздраве за теб - нашият приятел мил, който винаги е готов да ни помогне! Пожелаваме ти да си винаги така добър човек!

🎀🎀🎀

Хайде на масата да сядаме! Да уважим нашият приятел мил, който днес се е родил! Да му донесем много радост в сърцето и за здраве да полеем с винцето!

🎀🎀🎀

Честит празник, приятелко моя! Днес твоят рожден ден ти честитя и този стих на теб ще посветя!

🎀🎀🎀

Приятелю мой! Днес те поздравявам за твоят ден рожден и скромен подарък ти дарявам! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Празнувай днес, приятелю! Празнувай, обаятелю! Днес ти желая да любов голяма и приятели верни, с теб да прекарат, рождения ти ден !

🎀🎀🎀

Рожденнико мили! Приятелю верен! Много се радвам, че приятел си мой! Бъди все така истински и уважаващ приятелите си! Честит празник!

🎀🎀🎀

Рожденник днес си ти, за туй пари не пести! Купувай пиене и ядене за приятели добри!

🎀🎀🎀

Приятелю мой! Днес съм щастлив! Защото преди години на този ден, се е родил един прекрасен човек! Бъди винаги такъв, какъвто си и никога не се променяй! Честит празник!

🎀🎀🎀

Днес е твоят празник! Бъди много обичан, щастлив и с любимата жена игрив! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Приятелю мой! Днес ти пожелавам: безгрижен ден, весели емоции и горещи страсти! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Усмивки повече да раздаваш днес, защото аз получих вест! Че днеска си роден! Много да се забавляваш и с приятели добри, навсякъде добро настроение да всяваш! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Днес празнувай, като за последно и хич не мисли дали е редно! Забавлявай се, обичай и купонясвай до зори! Честит рожден ден, приятелю!

🎀🎀🎀

Днес е твоят празник най-голям, за туй бъди ти прям! С истински приятели се съберете, и много радост донесете! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Днес трябва да благодариш на твоята майка, че те е родила такъв! Един истински и прекрасен човек! Желая ти да продължаваш да бъдеш такъв! Честит празник! Вдигни чашата и кажи: "Наздраве!"

🎀🎀🎀

Обичам рожденния ти ден по три причини: 1. Виждам те щастлив и усмихнат 2. Получаваш много пожелания и любов 3. Напиваме се всички дружно и танцуваме до зори

🎀🎀🎀

Честит рожден ден! Ако има някой, който мога да нареча приятел това си ти! Пожелавам ти все така да вървиш напред с бодро вдигната глава и самочувствие!

🎀🎀🎀

Честит рожден ден! Пожелавам ти най-верните приятели да бъдат с теб в най-хубавите моменти, които да споделяте заедно и да бъдат с теб в трудните моменти, срещу които да се борите!

🎀🎀🎀

За моя най-добър приятел, ще вдигна тост голям и ще му пожелая от сърце: здраве, щастие и любов!

🎀🎀🎀

С годините се трупат рожденни дни - своеобразен лексикон. Щастлив грижливо ги подреждай ти и тоя в него запиши.

🎀🎀🎀

От тортата изкача тя най - желаната жена, а ти си на върха. Честит Рожден Ден приятелю!

🎀🎀🎀