Pojelaniq.com

Пожелания за рожден ден на приятелка

Избрани Пожелания за рожден ден на приятелка. Поздравете приятелката си с най-готиното пожелание.

Честит рожден ден приятелко добра. Нека добротата ти бъде най-силното оръжие срещу всяко зло и с гордо вдигната глава да продължаваш напред и да жънеш успехи!

🎀🎀🎀

Нека щастливите моменти в живота ти да са много повече от лошите, а лошите да те правят по-силна и да разкриват пред теб нови възможности за успехи!

🎀🎀🎀

На моята добра приятелка пожелавам живот изпълнен с радости, пътувания, забавления и всичко останало, което я прави щастлива! Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Честит рожден ден, приятелко моя! Не се променяй никога, защото имаш всички качества, за да бъдеш най-готиния човек, който познавам.

🎀🎀🎀

Приятелко моя! Днес празнуваш ти! Нека всичко най-хубаво да ти се случи и да си много щастлива и все така чаровна!

🎀🎀🎀

Приятелко моя! С много радост ти пожелавам: любов, здраве, щастие и много пари в портмонето! Честит рожден ден и наздраве!

🎀🎀🎀

Приятелко моя! Днес имаш ти повод да празнуваш! Бъди все така истинска, добра и дано всеки следващ рожден ден, да е по-хубав от предишните!

🎀🎀🎀

Честит рожден ден, приятелко моя! Желая да си винаги усмихната, все така добра и винаги да имаш добри приятели около себе си!

🎀🎀🎀

Честит рожден ден, приятелко моя! Желая ти да си все така истинска, любвеобилна, и радваща се на живота!

🎀🎀🎀

Честит рожден ден, приятелко моя! Желая ти всяко твое желание да се сбъдне! Да обичаш и да бъдеш обичана и с много мили имена днес наричана!

🎀🎀🎀

Честит рожден ден, приятелко любима! Да знаеш как се радвам, че те има! Желая ти много здраве, щастие, късмет и всичко да ти е на шест!

🎀🎀🎀

Честит рожден ден, приятелко! Ти отдавна намери щастието в приятелите, семейството и любовта, а сега остава да се наслаждаваш на хубавите моменти от живота, които извоюва!

🎀🎀🎀

Честит рожден ден! Ако има нещо по-скъпо от златото и по-красиво от диаманта нека да бъде твое!

🎀🎀🎀

Помниш ли всички моменти, които бяхме заедно и си шушукахме. Това са малките моменти от живота, които ни правят истински щастливи. Пожелавам ти повече такива моменти с най-любимите ти хора. Бъди щастлива!

🎀🎀🎀

Нима мислиш, че ще пропусна рождения ден на най-добрата ми приятелка?! Пожелавам ти щастие безкрайно, мечти сбъднати и любов споделена!

🎀🎀🎀

Честит рожден ден! Пожелавам ти да имаш винаги приятелки до теб, с които да може да споделяш и добро и лошо, да чувстваш подкрепа и да бъдеш обичана!

🎀🎀🎀

Честит рожден ден! Бъди все така искренна и верна приятелка, такава, че всички да ми завиждат, че те познавам!

🎀🎀🎀

Честит рожден ден, приятелко! Пожелавам ти всяка съкровена мечта да стане реалност и всяка реалност да бъде по-красива от преди!

🎀🎀🎀