Pojelaniq.com

Пожелания за рожден ден на баща

Най-хубавите Пожелания за рожден ден на баща ви очакват. Изненадайте своя родител с най-готиното пожелание.

Само този, който не е бил баща не знае колко е трудно да отгледаш и възпиташ децата си! Но ти татко успя и аз ти благодаря от все сърце. Бъди жив и здрав още дълги години, ние винаги сме с теб!

🎀🎀🎀

Честит рожден ден! Ако няма какво да правиш те каня на риба като едно време. Бирата, този път е от мен :)

🎀🎀🎀

Честит рожден ден, баща ми! През всичките години беше упорит и за това успя да ни отгледаш. Пожелавам ти още дълги години да имаш сили за подвизи нови и много любов споделена със мама!

🎀🎀🎀

Всеки баща носи в сърцето си, любов голяма, грижовност, да отгледаш деца успешно, е трудна задача за всеки!

🎀🎀🎀

Аз знам, че не беше винаги с нас, защото работеше, тежко ти беше, прости ми ако не съм оценил това, обичам те и ти желая здраве и щастие!

🎀🎀🎀

Аз съм още дете, но вече искам да бъда баща, защото ми даваш пример добър всеки ден - как да бъда щастлив, успешен и грижовен! Обичам те и ти пожелавам: Честит рожден ден!

🎀🎀🎀

Ти си моят баща, който дълги години се грижи за мен, ти си моята опора, която напътствия полезни ми дава, ти си пример за мен, как да се грижа, обичам и боря, ти си всичко онова, които искам да бъда!

🎀🎀🎀

Честит рожден ден, тати! Пожелавам ти да бъдеш все така грижовен и едновременно обичан!

🎀🎀🎀

Ти си най-готиния баща и за това ти пожелавам от сърце: бъди все така щастлив, успешен и добър!

🎀🎀🎀

Честит рожден ден! Твоите грижи и мъдрост ме направи успешен, пожелавам ти още дълги години да проявяваш мъдрост и да се грижиш за мама! Ти си истински баща!

🎀🎀🎀

Честит рожден ден! Бъди по-здрав от орлите, по-твърд от скалите и по-обичан от Афродита!

🎀🎀🎀

Честит рожден ден! Благодаря ти за твоята строгост и възпитание, която ме направи човек! Пожелавам ти още дълги години да бъдеш щастлив и обичан!

🎀🎀🎀