Pojelaniq.com

Пожелания за Петковден

Пожелания за Петковден, подходящи за картички. Пожелания за Петко, Петкан, Петка, Петра, Петрана, Петрина, Пенко, Пенка. Всички пожелания са оригинални, писани специално за вас!

Знам, че някъде там в далечното минало, когато в приказки са минавали дните ти е имало една мечта, която в сънища само се е сбъдвала, а сега на Петковден ти пожелавам да се сбъдне и наяве!

🎀🎀🎀

Камбаните бият, Петковден идва, а твоята усмивка все така грее. Пожелавам ти здраве, любов и всичко останало, което ти трябва!

🎀🎀🎀

Успех ти желая, аз за друго и не мечтая, здраве си имаш, любов не ти липсва, бъди и на Петковден човека, когото всички обичат. Честит имен ден!

🎀🎀🎀

Нека Петковден да донесе на теб и семейството ти много разбирателство, искрена любов и много здраве за всеки от вас. Честит имен ден!

🎀🎀🎀

Нека това хубаво име Петко ти носи здраве, щастие и късмет! Да бъдеш все така именит и обичан в семейството и сред приятели!

🎀🎀🎀

Честит Петковден ти желая и само се моля на Бог да имаш здраве и мъдрост за по-щастлив живот!

🎀🎀🎀

На твоя обичан празник Петковден ще ти вдъхна още вяра и надежди, за всеки следващ ден, който ти обещавам да бъде още по-успешен, истински и светъл! Честит имен ден!

🎀🎀🎀

Желая ти днес на Петковден да получиш най-малките подаръци, толкова малки, че дори да не се виждат: здраве, любов и късмет! Честит имен ден!

🎀🎀🎀

Честит имен ден Петка! Желая ти твоята красота да се предаде на света и всички ние да заживеем в място на доброта и любов!

🎀🎀🎀

Вярвай много в успеха и ще разбереш, че и на Петковден стават чудеса! И нека всяко следващо чудо прави живота ти по-лесен и щастлив!

🎀🎀🎀

Честит имен ден Петко, бъди добър съпруг, верен приятел и примерен човек, от който всеки да се възхищава и път да ти прави!

🎀🎀🎀

Петковден носи на хората като теб само здраве и късмет, но днес ще ти донесе и мен. Честит имен ден!

🎀🎀🎀

Честит Петковден! Ако виждаш, че не може да си купиш нещо, не се притеснявай, защото най-скъпото го има: здраве и любов!

🎀🎀🎀

Честит Петковден на всеки, който носи името Петко, Петкан, Петка, Петра, Петрана, Петрина, Пенко, Пенка

🎀🎀🎀