Pojelaniq.com

Пожелания за младоженци

Сватбени пожелания и поздрави за младоженци. Нека всяко хубаво пожелание към младоженците стане реалност.

Честито младоженци! Желая ви много да се обичате, нощем нежно да се събличате, с нежни имена да се наричате и във вярност всеки ден и нощ да се вричате!

🎀🎀🎀

Имам една молба към вас мили младоженци: каквото и да става в този живот, каквато и буря да има, без значение кой застава между вас винаги да се обичате и подкрепяте. Бъдете щастливи заедно и винаги усмихнати!

Пожелания за младоженци

🎀🎀🎀

Честит брачен живот, младоженци! Пожелавам ви един ден щастливи и здрави да празнувате Коронна сватба и любовта ви да е все така силна!

🎀🎀🎀

Младоженци, останете все така млади в душата си, с поглед и надежди вперени в бъдещето, гонещи вятъра и препускащи свободни!

🎀🎀🎀

Веднъж се двама женят, в обич те се вричат, с надежда най-голяма в бъдещето гледат!

🎀🎀🎀

Честито младоженци, за вас раят е там, където сте заедно в добро и лошо. Обичайте се и бъдете щастливи в семейния ви живот!

🎀🎀🎀

Колко много мислих си за теб колко нощи аз будувах, за да кажа в този ден, когато любовта празнува да бъдеш винаги до мен, да бъдеш моята съпруга.

🎀🎀🎀

Честито младоженци! Нека всеки ден от вашият съвместен живот бъде като сватба - да се обичате, веселите, играете и отпивате от насладите в живота!

🎀🎀🎀