Pojelaniq.com

Пожелания за Мария

Пожелания за имен ден Мария. Поздрави за Мария подходящи за картичка.

Ако на твоя имен ден Мария няма торта пак ще дойда, защото времето прекарано с теб е по-сладко от всичко друго на света! Честит имен ден!

🎀🎀🎀

Честит имен ден Мария! Всеки път, когато видя усмивката ти е празник за мен, а днес специално ще ти кажа, че всичко, което правиш си заслужава, че всяка дума, която кажеш е като мехлем за душата ми! Много здраве ти желая и още сбъднати мечти да има в живота ти!

🎀🎀🎀

Да бъдеш за пример е достойно, а твоето име Мария е истинска гордост! Носи го със здраве, любов и вяра и продължавай все така да крачиш!

🎀🎀🎀

Честит имен ден Мария! Пожелавам ти всеки ден да има причина да се усмихваш, да успяваш в нещо, което правиш и да бъдеш за пример на всички!

🎀🎀🎀

Не ти желая аз пари, нито хубави коли, а просто таз Мария, в която всеки мъж се влюбва!

🎀🎀🎀

В този имен ден Мария ще сбъднеш ти мечта голяма, ще бъдеш истински щастлива и много здрава! Честит имен ден ти жаля!

🎀🎀🎀

Честит празник Успение Богородично! Страхотен повод да ти пожелая много здраве всеки ден, любов голяма до теб да крачи и мъдрост, която да те кара, да взимаш правилните решения, когато на кръстопът заставаш!

🎀🎀🎀

Твоето име Мария буди в мен само хубави чувства, продължавай да бъдеш това, което те прави щастлива, използвай всяка възможност, за да бъдеш с любимите хора!

🎀🎀🎀

На моята Мария ще пожелая да бъде все така красива, с усмивка най-сияйна и сърце голямо. Честит имен ден, мила моя!

🎀🎀🎀

Честит празник, Мария! Бъди това, което си и прави това, което трябва, за да сбъдваш мечтите, които заслужаваш!

🎀🎀🎀

На Мария ще пожелая здраве, което да я крепи още 100 години, в които да има време да сбъдне всяка мечта! Честит имен ден!

🎀🎀🎀

Честит имен ден Мария! Пожелавам ти най-вече любов, защото това е най-силното оръжие срещу всяко зло. Обичай, както най-добре умееш и продължавай да крачиш уверено напред!

🎀🎀🎀

Честито Успение Богородично! Нека Дева Мария те пази и напътства към верният път на успеха, благоденствието и мъдростта!

🎀🎀🎀

Честит имен ден! Каквото и да правиш нека да бъде с любов, където и да ходиш нека пътя да бъде равен и който и връх да изкачиш нека да бъде с любимите хора!

🎀🎀🎀

Честит имен ден, Мими! Нека този ден отприщи всички твои мечти и започнат да се сбъдват една по една!

🎀🎀🎀

Честит имен ден, Мария! Пожелавам ти небивал успех и живот като на кино, в който да бъдеш главната героиня!

🎀🎀🎀

Честит имен ден на всеки, който носи името Мария, Мара, Марийка, Мима, Мими, Марио или Панайот

🎀🎀🎀

Честит имен ден Мария! Сбъдвай мечтите си и бъди щастлива, това е твоята орисия!

🎀🎀🎀