Pojelaniq.com

Пожелания за мама

Пожелания за мама

Мила мамо! Бъди все така мила и нежна! Бъди все така добра и обичлива към твоите деца! Честит 8-ми март!

🎀🎀🎀

Мама с много обич ме е дарила! Нейната любов ми дава сила! Да се боря със живота и да преодолявам всяка трудност! Благодаря ти, мамо и честит ти празник!

🎀🎀🎀

Благодаря ти, мамо, че ме научи да прощавам! Че ме научи да не се предавам! Че ми даде своята сила и най-вече твойта закрила! Обичам те! Честит празник!

🎀🎀🎀

Обичам те, мамо! Обичам те, защото си ми дарила живот и винаги си се грижила за мен! Желая този ден за теб да е най-благословен!

🎀🎀🎀

Когато си ме родила, с много грижи си ме обградила! Днес ти обещавам да ти върна грижите и да те накарам да се гордееш с мен! Честит празник!

🎀🎀🎀

Мила мамо! Днес с много радост в сърцето и цвете в ръцете празника ти честитя и колко те обичам аз ще изкрещя!

🎀🎀🎀

Благодаря ти, мамо за грижите към мен! За всичко, което правиш за мен и най-вече за това, че не преставаш да ме обичаш!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти, мамо, когато се обърнеш, да виждаш само хора, които те обичат и уважават! Пожелавам ти винаги да бъдеш щастлива и успешна майка.

🎀🎀🎀

Мила мамо! Ти за мен беше и продължаваш да бъдеш най- добрата майка! Благодаря ти за всичко, което си направила за мен и с цялата си любов, празникът твой днес ти честитя!

🎀🎀🎀

Мамо! Днес е твоят празник! Желая ти да си все така мила, нежна и добра! Честит празник!

🎀🎀🎀

За всичката любов, която ми подари, за всичките хубави емоции, които ми донесе, те поздравявам с песен на уста: Честит празник, мила мамо!

🎀🎀🎀

Днес, мамо е време да празнуваш! Да се избавиш от сивотата на живота и с удоволствие да танцуваш!

🎀🎀🎀

Честит 8-ми март, мила мамо! Желая ти да бъдеш строга, но справедлива, когато се налага! Все така да бъдеш обичлива и много мила!

🎀🎀🎀

Честита празник, мила мамо! Желая ти като роза да си красива и много щастлива!

🎀🎀🎀

Една жена аз истински обичам! Това е моята майка! Само с нежни имена я наричам и винаги й показвам, колко много я уважавам!

🎀🎀🎀

Честит 8-ми март, мила мамо! Много усмивки ти желая и с всяка трудност да се справяш! Колко си красива да показваш и с добротата си да ни даряваш!

🎀🎀🎀

Мама днес празнува! Тя ще се направи красива и ще танцува! Желая да е все така истинска и свята!

🎀🎀🎀

Мила мамо! Днес ще ти подаря букет от рози и горещо ще ти благодаря: за това, че си ме родила и с много любов си ме дарила! Честит празник!

🎀🎀🎀

Днес е твоят празник, мила мамо! За това, че си добра, много нежна и любвеобилна! Честит 8-ми март!

🎀🎀🎀

Мила мамо! Честит 8-ми март! Желая ти да си все така истинска и нежна! Да ни показваш свойта красота и да си винаги така добра! Честит празник!

🎀🎀🎀

Честит празник, мила мамо! Пожелавам ти да си винаги толкова добра, да продължаваш да ни учиш на борбеност и да показваш все така свойта красота!

🎀🎀🎀

Моя си майка, мен си родила и с много обич си ме дарила! Желая да си все така истинска и всеотдайна! Честит празник, мамо!

🎀🎀🎀

Честит 8-ми март, мила мамо! Желая ти да си все така нежна, мила, добра и всеотдайна към всички нас! Обичам те!

🎀🎀🎀

Майка ми е най-красива на света! Тя пръщи от доброта! Да ми е жива и здрава, и винаги да отстоява своите права! Честит 8-ми март, мамо!

🎀🎀🎀

Честит празник мамо, знам че любовта не може да се опише, а се показва с много старание. Ти показваш всеки миг обичта си и аз знам какво е да бъдеш обичан! Благодаря ти, твоята любов ме научи да ценя и най-малките неща в живота!

🎀🎀🎀

Мога да заменя компютъра си, мога да заменя дрехите си, мога да заменя приятелите си, но никога не бих заменил твоите ласки нежни, думите ти най-любовни и съветите тъй безценни!

🎀🎀🎀

Честит 8 март, Мамо. Всеки ден мислето ти казвам Благодаря, а днес пред теб с букет цветя ще кажа: Благодаря ти мамо за всичко, което направи за мене!

🎀🎀🎀

Моята майка е чудесна, с най-вълшебната прегръдка, с най-нежните слова говори, с много обич ме отгледа!

🎀🎀🎀

Мила мамо, за празника голям приеми букета ми с цветя, за да извикам силно: благодаря ти от все сърце!

🎀🎀🎀

Честит 8 март, мила Мамо, нека мисията ти на майка и жена продължава да бъде успешна, за да имаш още повече причини да се гордееш!

🎀🎀🎀

На мама днес ще посветя, стихче с най-голяма обич: една единствена за мен си, обичам те мила, моя мамо!

🎀🎀🎀

Обичам те МАМО, бъди винаги добричка и все така грижовна!

🎀🎀🎀

Честит празник, мамо! Бъди като цветята красива, като изгрева сияеща и като пролетна трева свежа!

🎀🎀🎀