Pojelaniq.com

Пожелания за майка

Оригинални пожелания за майка. Поздравете мама по случай нейния празник, като изберете най-подходящото пожелание за нея.

Едно нещо искам днес да постигна: да направя моята майка щастлива! Искам да й благодаря за всичко, което е направила за мен! Обичам те, мамо! Честит празник!

🎀🎀🎀

Майчината любов е безгранична! Тя е най-хубавото нещо на света! Ти ми я даваш в изобилие! Днес с цвете в ръка за твоята любов ти благодаря! Честит 8-ми март!

🎀🎀🎀

Майка ми е най-прекрасна на света! Обичам я и сега й честитя - празника любим, и ще се постарая да е незабравим!

🎀🎀🎀

Малка бях, а вече порастнах! Ти беше винаги до мен и ми подаваше ръка, когато имах нужда! Сега аз ти подавам ръка и да празнуваме ще те заведа! Честит празник!

🎀🎀🎀

Майката е най-важна в живота на всеки човек! Днес, аз моята майка почитам, като едно цвете на нея наричам! Да ми е жива и здрава и все така прекрасна майка! Честит 8-ми март, мила мамо!

🎀🎀🎀

Майчице свята! Празник имаш днес! Днес трябва да си най-щастлива и с много любов дарена! Честит празник!

🎀🎀🎀

Любовта ми към теб е безкрайна! Благодарността също! Ще съм ти вечно задължена, че си ме направила човек!

🎀🎀🎀

Има жена, която е за мен най-свята на света! Това е моята майка! Днес празника й честитя и й пожелавам: да е жива и здрава и винаги щастлива!

🎀🎀🎀

Ти своят живот си жертвала, за да ме отгледаш! Днес, както винаги, заслужаваш само най-доброто! За това танцувай до зори и хич не му мисли!

🎀🎀🎀

Моята майка днес празнува! Пожелавам й да е все така мила, нежна и прекрасна майка и жена!

🎀🎀🎀

Днес твоят празник ти честитя и с много любов ще те обградя, така, както ти ми даваш твоята любов цял живот! Честит празник!

🎀🎀🎀

Майката е най-свята на земята! Тя с много обич ни дарява и с много сила ни защитава! Честит празник!

🎀🎀🎀

Днес имам възможност да благодаря с роза в ръка на моята майка добра! Че ме е родила и с много сили ме е отгледала и направила достоен човек! Честит празник, мамо!

🎀🎀🎀

Много те обичам, мила майко! Защото винаги ми помагаш, дори, когато съм вече порастнала! За това ти подарявам един огромен букет от рози и се прекланям пред твоята святост!

🎀🎀🎀

Мила моя майчице! Ти за мен си свята, защото на много любов си богата! Всички мои грешки ти прощаваш и с много обич ме даряваш! Честит празник!

🎀🎀🎀

Ти живот даряваш - остани си истинска жена. Бъди приказен герой - истински красива фея!

🎀🎀🎀

Честит празник на най-добрата майка! Получаваш от мен златен медал за успеха към мен, че ме направи човек. Обичам те мамо и ти благодаря, продължавай да бъдеш щастлива!

🎀🎀🎀

Колко са топли ръцете ти, майко! Колко нежни, красиви, грижовни. Ти пак си до мен все така засмяна и все така млада в моите очи!

🎀🎀🎀

В очите ти кротки, мила майко, аз виждам да свети душата ти. Продължавай с надежда да гледаш, аз искам да бъдеш щастлива!

🎀🎀🎀

Обичам те майко и ти благодаря за всичко, което направи за мен. Ти създаде и възпита истински човек, който с гордост вече върви напред!

🎀🎀🎀

Думата майка за мен е свещена, за мен тя осмисля живота ми беден, в който по трудния начин разбирам, че да си майка е най-важното нещо!

🎀🎀🎀

Честит 8-ми март, мила майко! Бъди все така уверена жена, върви напред с гордо вдигната глава и самочувствие на успял човек!

🎀🎀🎀

Честит празник, майко! Любовта е твоето най-силно оръжие, запази го и бъди все така успешна и горда жена.

🎀🎀🎀

Честит 8-ми март! Всяка жена, която е майка е силна, уверена и непоклатима. Отстоявай винаги позициите си и се бори истински като лъвица, за да успееш!

🎀🎀🎀

Нека на 8 март да се чуе гласа на домакинята, гласа на майката, гласа на обичащата, гласа на работещата, гласа на равновесието, гласа на разума...

🎀🎀🎀