Pojelaniq.com

Пожелания за Илинден

Пожелания за Илинден. Избрани поздрави за имен ден Илинден. На Илинден празнуват Илия, Илиян, Илин, Искра , Илина, Илияна, Илинка, Илиан, Илиана, Илко, Илчо, Илка, Лина, Личо

Честит празник Илинден! Ако продължаваш да работиш за името си, то ще започне да работи за тебе, когато наистина имаш нужда или просто, когато искаш да изкачиш поредния връх!

🎀🎀🎀

Ако този Илинден за теб е празник като всички останали, тогава да знаеш още сега, че този празник е всичко за мен! В този случай аз ще ти пожелая да вярваш във всеки успех, който би направил живота ти по-лек, а тебе специално - щастлив!

🎀🎀🎀

За твоя празник Илинден, ти измислих пожелание: с любов да крачиш без да бързаш, щастието в ръка да удържаш без да стискаш и здравето да пазиш в себе си без никакви усилия!

🎀🎀🎀

В живота ти ще има още много победи и поражения, но има ли значение, ако винаги се усмихваш и напред продължаваш. Честит Илинден!

🎀🎀🎀

Това, което другите празници не успяха да ти донесат, нека Илинден ти донесе и в щастливи сълзи да изпратиш този празник голям!

🎀🎀🎀

Когато дойде Илинден, винаги си мисля за теб и се чудя какво по-различно да ти пожелая. Но знам, че си имаш всичко, дори и здраве, а това за мен е достатъчно да ти кажа: Наздраве!

🎀🎀🎀

Ако за всяка добра постъпка получаваше по една звезда, то цялото небе щеше да бъде твое! Честит Илинден ти желая!

🎀🎀🎀

Честит Илинден! Гордей се с това, което правиш и нека всяка работа ти носи наслада, а с любимите хора, когато се събираш да намираш само подкрепа!

🎀🎀🎀

Нека Свети Илия ти дава здраве, а останалото нека да бъде от тебе. Честит имен ден!

🎀🎀🎀

Ако вярваш в чудеса, то Илинден е един чудесен празник, в който всяка твоя мечта може да стане реалност. Продължавай да вярваш и не спирай да вървиш напред и успеха ще дойде!

🎀🎀🎀

Честит имен ден Илинден! Ако има пътека, по която не си минал, ако има връх, който не си достигнал, ако има мечта, която не е станала реалност ти пожелавам на Илинден всичко това да се случи!

🎀🎀🎀

Илинден носи на всеки здраве, щастие и късмет, а на тебе специално и всичко най-най! Честит имен ден!

🎀🎀🎀

Нека пророк Илия те защитава от всяко зло и бди над теб и семейството ти. Бъди жив и здрав и каквото си пожелаеш днес от сърце, нека да стане реалност!

🎀🎀🎀

Честит имен ден, Илия! Пожелавам ти успех в работата, хармония в семейството и здраве в излишък!

🎀🎀🎀

Честит Илинден! Твоето име се е превърнало в синоним на честност, праведност и доброта. Носи го с чест и достойнство и бъди за пример на останалите!

🎀🎀🎀