Pojelaniq.com

Пожелания за жена

Пожелания за жена

Жената е най-красивото същество на света! Желая ти всеки ден да го показваш и пред всички да го доказваш! Честит празник!

🎀🎀🎀

Днес празнуваме ние, жените! Защото го заслужаваме! Защото даряваме живот и всеки ден любов раздаваме! Честит празник на всички жени!

Оригинални пожелания за рожден ден на жена

🎀🎀🎀

Една жена тъй нежно аз обичам! Една жена значи всичко за мен! Тя с много любов ме дарява и като слънце ме огрява! Това си ти, любима моя! Обичам те безкрайно и ще те целувам аз омайно! Честит празник!

🎀🎀🎀

Обичам блясъка в очите ти! Обичам усмивката ти! Благодаря ти, че те има и днес на твоят празник ти показвам и доказвам, че си всичко за мен! Честито!

🎀🎀🎀

Ти си перфектната жена! Прекрасна съпруга, добра майка и добра домакиня! Днес ще ти се отблагодаря за грижите към мен и нашите деца като прекрасен подарък с любов ти поднеса!

🎀🎀🎀

Жена! Тя е олицетворение на нежност и доброта! Бъди винаги нежна и чувствена и се радвай на малките неща!

🎀🎀🎀

Една жена е винаги красива! Тя е оградена от хубави мъже, държи ги в своите ръце! Пожелавам ти винаги от мъже да си обградена и с много мъдрост надарена! Честит 8-ми март!

🎀🎀🎀

Ти си прекрасна домакиня и съпруга! Но днес ще бъдеш друга! Ще се постарая да не скучаеш, а цяла нощ да играеш! Честит празник!

🎀🎀🎀

На жената всяка роля й отива! На баба, на съпруга, на майка и на дъщеря! Нека да бъде все така прекрасна и да ни дарява с любов и красота!

🎀🎀🎀

Жена! Тази дума е синоним на любов, на доброта и сила! Пожелавам ти да имаш от всичко по много и да си много щастлива!

🎀🎀🎀

Моята жена е прекрасна домакиня! Но на този ден няма да переш, да миеш или чистиш, а пак ще се облечеш, като кралица! А след това ще те водя на вечеря, където ще ти кажа колко те обичам!

🎀🎀🎀

Моята жена е най-красива на света! За това с цвете в ръка й казвам: "Мила моя, много те обичам и само в нежност днес те обличам"!

🎀🎀🎀

Една жена днес празнува! Жена с главно Ж! Много любов тя ми е дала, и живота си за мен би дала! Сега й честитя празника с огромен букет цветя!

🎀🎀🎀

Моята жена празнува днес! Ще я изненадам аз приятно, като я целуна страстно! После ще я положа в легло от рози и ще правим ние различни пози!

🎀🎀🎀

Днес аз честитя празника на една истинска жена! Да е много обичана й желая и все така да е добра! Честит 8-ми март!

🎀🎀🎀

Желая ти една истинска любов! Да има рамо, на което да се облегнеш, когато ти е трудно! Да има с кого да споделяш болки и радости, когато имаш нужда! Честит празник!

🎀🎀🎀

Винаги на този ден аз се радвам за теб! Защото имаш повод да празнуваш и до късно с приятелки да танцуваш! Честит празник!

🎀🎀🎀

Жената е винаги готова на всичко! На всичко за своите любими хора! Днес тя празнува и най-доброто заслужава!

🎀🎀🎀

Нежност и цветя трябва да се подаряват днес! На жената, защото тя на сила и живот е богата! Честит празник на ЖЕНАТА!

🎀🎀🎀

Любов, нежност и красота - това е същността на всяка жена! Днес жената има празник! За това хайде да пируваме и до зори да празнуваме! Защото ние определено го заслужаваме!

🎀🎀🎀

Всяка жена носи в себе си красота! Носи в себе си много доброта! Бъдете горди, че сте жени и празнувайте до зори!

🎀🎀🎀

Една жена е винаги нежна! Тя е винаги красива като цвете! Винаги е готова на всеки да помогне и със своята доброта, всекиго да трогне! Нека всяка жена днес получи всичко, за което е мечтала! Честит 8-ми март!

🎀🎀🎀

Днес трябва да сме горди, че сме родени жени! Защото ние даряваме живот! Защото без нас, нищо нямаше да е същото! Желая ни, да сме обичани много и само с нежни имена да сме наричани!

🎀🎀🎀

Днес по света жените празнуват! Днес е техният ден! Желая им да се забавляват и много обич на любимите хора да подаряват!

🎀🎀🎀

Празник е! Празник на жената! Тя е свята, много нежна и богата на красота и доброта! Честит 8-ми март!

🎀🎀🎀

Обичам този ден! Той празник е за мен! За мен и за всички жени по света, които обичат от душа!

🎀🎀🎀

Любов, нежност, красота, туй съдържа се в женската черта! Тя е вечна и свята и с много мъдрост богата! Честит празник мила!

🎀🎀🎀

Приятелко моя! Хващай се в ръце и бързо на купона! Днес празнуваме ние жените, за това не може да ни вините! Ще се забавляваме и ще лудеем, цяла нощ ще пеем! Честит празник!

🎀🎀🎀

Жената е свято нещо! Всяка роля й отива! Майка е прекрасна, съпруга и любовница е страстна! Баба е добра, не се предава във борба! Честит празник на жената

🎀🎀🎀

Днес желая на всички жени: да са все така добри! Да обичат всеотдайно, и да не плачат тайно! Да показват чувства с всичка сила, която от душата им извира!

🎀🎀🎀

Честит празник, днес ти желая и дали си заета аз нехая! Защото ще те отвлека, в най-близкия клуб ще те заведа! Да се забавляваме и веселим до зори!

🎀🎀🎀

Жената носи в себе си много гордост и сила! Желая да си силна, борбена, но и нежна, мила и да прощаваш всички наши грешки! Обичам те много!

🎀🎀🎀

Българката е най-красива на света! На гордост, борбеност и много любов е богата тя! Бъди обичана и истинска, и се гордей, че си жена!

🎀🎀🎀

Когато една жена обича, тя във вечна вярност се врича! Тя силна е и на себе си вярна, но когато има нужда, може и да е коварна! Бъди благодарна и горда, че си се родила жена! Честит празник!

🎀🎀🎀

Любов моя, днес съм щастлив, защото имам те до мен! Защото жените са велики същества, а ти си едно от тях! Честит празник! Обичам те!

🎀🎀🎀

Честит празник, дами! Днес ви каним да се забавлявате! И от нищо да не се лишавате!

🎀🎀🎀

На жената всяка роля й отива! На момиче, на майка и на баба! Но най-вече на любима и съпруга! Честит празник мила моя!

🎀🎀🎀

Днес е 8-ми март! Празник на красивата жена! Тя благословена е с радостта и любовта! Тя обича, мрази и много добро прави!

🎀🎀🎀

Днес светът празнува! Че на жени е богат! На жени, които даряват всекиго с усмивка, дори когато са тъжни! Честит 8-ми март!

🎀🎀🎀

Хей, жени! Крила разперете и навсякъде с нежност разпръснете! Че вашият ден дойде, нека много хубави емоции той да ви донесе!

🎀🎀🎀

Всяка жена днес празнува! Бедна или богата, красива или грозна! Всяка жена носи в себе си нежност и доброта! Желая винаги да се чувстваш желана, обичана и красива! Честит 8-ми март!

🎀🎀🎀

Хубавите жени днес празнуват, чужди жени днес палуват! Бъдете щастливи, прекрасни жени, защото без вас светът нямаше да е същият!

🎀🎀🎀

Всяка жена днес е щастлива, и чувства се тя жива! Че един ден в годината може да се забавлява и да обича, колкото иска!

🎀🎀🎀

Днес е празник на жената! Твоята кръстница те е благословила, когато си се родила! Да бъдеш  нежна и добра, да си истинска жена! Честит празник!

🎀🎀🎀

Днес празнуват красотата, любовта, нежността и добротата на жената! Тя всякък е прекрасна и малка фея и жена опасна!

🎀🎀🎀

Всяка жена по света днес празнува! Ще се събере с приятелки на купон, денонощен маратон! Ще се забвлява тя, защото заслужила е това! Весел празник!

🎀🎀🎀

Весел празник ти желая, твоят мъж да те отведе във рая! Че празник днес е на жената, от към любов и щастие да си богата!

🎀🎀🎀

Желая ти много мъже да тичат след теб! Много хубави емоции и много щастливи дни! Честит празник на жената!

🎀🎀🎀

Днес празнуваш ти, че жена си се родила! Ти благословена си за туй от Божия страна! Бъди и съпруга и направи така, че като теб да няма друга!

🎀🎀🎀

Празник днес велик е, защото името "жена" е реликва! Притежаваш ти неземна сила, за туй си толкоз мила.

🎀🎀🎀

Бъди весела, засмяна и от щастие обляна! Днес празнуваш ти, както и всички други жени! За това бързо отивай в някой салон и се разкраси за купон! Защото жената е свята и от към любов и нежност богата!

🎀🎀🎀

Честит празник на жената, която страда и обича, без която мъжете не могат и която ни прави щастливи!

🎀🎀🎀

Ако има жена, която да обичам, ако има жена, без която не мога, ако има жена, за която живота си бих дал, то тази жена си ти, моя любов!

🎀🎀🎀

Честит 8 март! ЖЕНА, това значи любов, слава и надежда. Бъди горда с всичко, което си постигнала до тук.

🎀🎀🎀

Честит празник! Като жена не е нужно да бъдеш по-силна от мъжа, твоята сила е любовта!

🎀🎀🎀

Жената е цвете красиво, докоснато от лъч светлина, тя дава спокойствие и мир, дарява ни с обич голяма!

🎀🎀🎀

Честит празник! Нека жената в теб да бъде, такава, каквато я знаем: силна, любяща, непреклонна, всяка трудност да оспорва.

🎀🎀🎀

Поднасям ти роза сега, с призив да си вечно здрава, да бъдеш щастлива и винаги мила, да бъдеш просто ЖЕНА!

🎀🎀🎀