Pojelaniq.com

Пожелания за Димитровден

Пожелания за Димитровден

Едно име е хубаво, когато зад него стои хубав човек като теб, който е бил за всеки познат приятел и помощник голям. Пожелавам ти все така много здраве, успехи в живота и всичко най хубаво да те спохожда! Честит Димитровден!

🎀🎀🎀

Честит имен ден ти желая и на Димитровден нека да се сбъдне всяко твое желание, да ти носи наслада живота и да ти върви по мед и масло!

🎀🎀🎀

Повярвай в себе си и приказката, която преследваш ще стане реалност, а ти - истински герой, който всички обичат. Честит Димитровден!

🎀🎀🎀

Каквото ти подарят днес на Димитровден го използвай със здраве всеки ден и каквото хубаво пожелание чуеш нека то да се сбъдне! Честит имен ден!

🎀🎀🎀

Какъвто ти е първият гост на Димитровден, такава ще е и годината ти, за това ти желая най-прекрасния и добър човек да прекрачи днес прага на дома ти и да ти донесе много здраве и късмет!

🎀🎀🎀

Според поверията на Димитровден започва  зимата, но аз ти пожелавам в душата ти да е вечно лято, за повече добро настроение и берекет! Честит имен ден?

🎀🎀🎀

Честит имен ден Митко, нека името ти продължава да ти носи много късмет, положителни емоции и да сбъдва най-хубавите ти мечти!

🎀🎀🎀

Честит Димитровден ти желая, да получиш кошница със  здраве, поднесена с любов и много пожелания!

🎀🎀🎀

Срещнах аз пророчица една и тя ми сподели тайна голяма, че на Димитровден ще получиш много здраве и любов, които да използваш с кеф цял живот! Честит имен ден!

🎀🎀🎀

Честит имен ден Димитре! Ако срещаш бури в живота, ти пожелавам да ги преминаваш с лекота, да ставаш по силен от тях и усмивката ти никога да не спада!

🎀🎀🎀

Пожелания за Димитровден ще получиш безброй, но нека най-скъпите да се сбъднат първо, за да може да се радваш на всичко останало! Честит имен ден!

🎀🎀🎀

Честит имен ден Димитровден! Пожелавам ти много красиви момент да съпътстват живота ти, здравето никога да не те изоставя и всичко добро, което правиш да бъде успешно!

🎀🎀🎀

Надявам се и силно го желая Димитровден да ти донесе много здраве, любов и малко късмет, когато най-много ти трябва в живота. Честит имен ден!

🎀🎀🎀

Честит имен ден Димитър, желая ти най-вече здраве, за да може да се радваш истински на успехите си и всичко, което правиш!

🎀🎀🎀

Честит Димтровден, много здраве и късмет, всеки ден да ти върви, успех голям да имаш ти!

🎀🎀🎀

Искам да успяваш там, където се бориш, да имаш здраве, независимо какво правиш, да срещаш хора добри, където и да ходиш, а Димитровден да ти сбъдне мечта голяма!

🎀🎀🎀

Ако има любов на тази земя, ако има прошка сред хората, ако има приказка, но истинска, нека днес на Димитровден да получиш всичко това.

🎀🎀🎀

Честит имен ден Митко! Нека това красиво име ти носи много късмет, да бъде за пример и всяко желание днес да става реалност!

🎀🎀🎀

Димитровден ще бъде за теб начало на нов вълнуващ живот, който ще ти носи щастие и късмет! Честит имен ден!

🎀🎀🎀

Честит Димитровден! Желая ти това, което ти е нужно винаги да го притежаваш и да му се радваш в здраве и любов!

🎀🎀🎀