Pojelaniq.com

Пожелания за деня на майката

Пожелания за деня на майката, поздрави за 8 март и поздрави за мама. Изпратете пожелание за международния ден на жената.

Едничка е майката на света! Тя е най-нежна за детето и любов раздава на всеки! Желая й да бъде все така истинска и много добра! Честит празник на майката!

🎀🎀🎀

Майко моя! Ти си истинска жена! Защото вече си на възраст и си преодоляла много трудности! Желая ти да си все така нежна и обичлива към твоите деца! Честит празник!

Пожелания за мама

🎀🎀🎀

Любовта, която даваш, да ти се връща двойно! Нека имаш сили да опрощаваш всички малки грешки и да имаш много нежност, за да радваш хората около теб! Честит ден на майката!

🎀🎀🎀

Днес е твоя ден майко, в който аз ти пожелавам: много здраве, щастие, любов и безгрижни слънчеви дни!

🎀🎀🎀

Честит ден на майката! Продължавай да вървиш смело напред и да жънеш успехи и да достигаш нови върхове в живота!

🎀🎀🎀

Като твое дете на мен се пада честта да ти дам приза: Най-добра майка на годината! Бъде все така добра, обичлива и горда жена и нека всяко твое пожелание днес стане реалност!

🎀🎀🎀

Честит ден на майката! Желая ти дълги слънчеви дни, спокойни любовни вечери и много щастливи мигове!

🎀🎀🎀

Честит празник, майко! Имаш 100 причини да бъдеш горда жена, но аз ще ти дам само една - ти ме отгледа и възпита с любов и много старание. Благодаря ти за всичко. Бъди все така успешна и усмихната жена!

🎀🎀🎀

Най-добрата майка е тази, която е успяла да научи своето дете да обича и помага на другите. Като майка и човек ти успя! Пожелавам ти да вървиш с гордо вдигната глава и винаги да бъдеш успешната жена!

🎀🎀🎀

За твойта обич и всеотдайност, за твойта саможертва и лишения, за твойта помощ и усилия се прекланям и ти пожелавам: здраве, щастие и успехи!

🎀🎀🎀

Най-трудното нещо е да си майка - от раждането до отглеждането на детето се иска саможертва и лишение. Прекланям се пред героизма, който проявяваш като жена. Бъди все така силна и непоклатима!

🎀🎀🎀

Честит ден на майката, бъди винаги уверена в това, което правиш и вярвай в успеха. Ти си истинска и любяща майка!

🎀🎀🎀

Честит 8 март любима, благодаря ти за всичко, което правиш за мен и децата. Продължавай да бъди силна, да помагаш и обичаш истински!

🎀🎀🎀

Скъпа, пожелавам ти да бъдеш все така обичаща - мен, децата ни и всичко, което правиме заедно. Обичаме те и ние!

🎀🎀🎀