Pojelaniq.com

Пожелания за Андреевден

Пожелания за Андреевден. Оригинални пожелания за Андреевден, подходящи за роднини и приятели. Честит Андреевден на всеки, който носи името Андрей, Андрея, Андрейка и др.

Честит Андреевден! Ако нямаш пари, ти пожелавам да спечелиш, ако нямаш здраве, ти пожелавам да го намериш и ако нямаш успехи, ти пожелавам много късмет!

🎀🎀🎀

Пожелания за Андреевден днес ще чуеш много, но моето е по-специално, защото ти пожелавам всяка добра мисъл към теб на този имен ден да се сбъдне и все така с усмивка към нови успехи да вървиш!

🎀🎀🎀

Честит Андреевден! Това е последният ден от месеца, но първият от твоя нов приказен живот, който ти пожелавам и силно се надявам да стане реалност!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти хубав и пищен Андреевден с много приятели, наздравици и танци чак до зори. Честит имен ден!

🎀🎀🎀

Не ти пожелавам всичко, а само това, от което наистина имаш нужда и ще те направи истински щастлив! Честит Андреевден!

🎀🎀🎀

По случай Андреевден и твоят празник ще ти пожелая от сърце: здравето и любовта да са вечни твои спътници и никога да не ти изневеряват, късмета да те спохожда, когато най-много ти трябва и когато се изкачваш към върха да знаеш, че успехите са по-сладки, когато се споделят с приятели!

🎀🎀🎀

Честит Андреевден! Желая ти да си богат на приятели, да имаш професионални успехи и всяко добро, което правиш да ти се връща двойно!

🎀🎀🎀

За именника наш, ще вдигна тост голям: да пиеш от чаша бездънна здраве всеки ден, на масата винаги да има... приятели добри, с които да споделяш радост и тъги.

🎀🎀🎀

Честит имен ден Андрей! Желая ти все така да имаш причини да те харесват хората, да взимат пример от теб и да сбъдваш своите мечти!

🎀🎀🎀

Ако не си сбъднал мечта на Андреевден, то е защото не си имал време от многото приятели, които са те уважили за празника. Но на сутринта ще разбереш, че си сбъднал вече мечта - да има хора, които истински да те обичат. Честит имен ден и бъди обичан и почитан!

🎀🎀🎀

Честит Андреевден ти желая! Нека това, което поискаш да бъде твое, от това, което бягаш да не те настига и това, което най те плаши да  го пребориш!

🎀🎀🎀

Честит имен ден! Нека на Андреевден името ти се споменава от добро и да ти носи добро още дълго време.

🎀🎀🎀

Честит имен ден Андреевден! Желая ти много успехи в любовта и работата и нека всичко, което правиш ти носи удовлетворение!

🎀🎀🎀

Най-големият подарък, който може да получиш на Андреевден е много здраве. А аз ти пожелавам да го използваш с удоволствие всеки ден. Честит имен ден!

🎀🎀🎀

Андрей, желая ти щастлив семеен живот, в който любовта и разбирателството никога да не те напускат и винаги да успяваш с това, което се захванеш!

🎀🎀🎀

Честит Андреевден! Бъди в душата си щастлив, от здраве нека да крещиш, с късмет напред върви, от щастие човек бъди!

🎀🎀🎀

Нека Андреевден ти донесе повече вяра в доброто, надежди за по-добър свят и сили за подвизи големи!

🎀🎀🎀

Честит Андреевден, нека името ти свято да ти носи късмет и успех в живота!

🎀🎀🎀

Честит имен ден на всички, които носят името Андрей, Андриан, Андреа, Андриана, Първан, Пръвка, Първанка, Храбър, Храбрин, Силен, Силка, Дешо, Дешка

🎀🎀🎀

Честит имен ден, вярва се, че Свети апостол Андрей е повелител на мечките. Мечката е впрегната, за да може да оре земята. Пожелавам ти да впрегнеш и ти всички свои усилия и умения, за да успееш в живота!

🎀🎀🎀

Честит имен ден Андрейчо, да ти е живо и здраво името и ти барабар с него :)

🎀🎀🎀

Честит Андреевден, много здраве, щастие и успехи в живота!

🎀🎀🎀