Pojelaniq.com

Пожелания за абитуриенти за момче

Пожелания за абитуриенти за момче и неговия абитуриентски бал. Всяко момче става мъж, когато завърши училище.

Честито завършване на моето момче. Вече си голям и малко мъдър, но достатъчно, за да се впуснеш в дебрите на живота и да завоюваш всичко, за което си мечтал.

🎀🎀🎀

Пожелавам ти живот изпълнен с балове, като този, който сега ще имаш. Бъди все така упорит, за да можеш да сбъднеш и най-смелите си мечти.

🎀🎀🎀

Ей, момче, най-накрая завърши. Имаше много трудности до тук, но ето че ти успя. Пожелавам ти все така да се справяш и занапред, да бъдеш успешен и истински щастлив!

🎀🎀🎀

Честито завършване! Като истински мъж ти издържа първия голям тест в живота. 12 години не са малко. Сега, когато вече навлизаш в дебрите на живота ти предстои най-големият тест. Пожелавам ти да го издържиш и да имаш сили да се доказваш всеки ден. Нека усилията ти бъдат увенчани с успех!

🎀🎀🎀

Бъди принца на балната вечер - най-желаното и готино момче на бала. Играй до насита, радвай се истински и ... внимавай с алкохола!

🎀🎀🎀

Честито завършване! Ти вече не си момче. Ставаш мъж - отговорен и по-силен отвсякога. Бъди уверен в себе си по пътя на живота!

🎀🎀🎀

Абитуриент си! Най-красивата вечер в живота ти предстои. Покажи на всички, че си истински мъж, танцувай до насита и се радвай истински на хубавите моменти от абитуриентската вечер!

🎀🎀🎀