Pojelaniq.com

Пожелания за абитуриенти за момиче

Пожелания за абитуриенти за момиче и неговия абитуриентски бал. Нека момичето до вас се почувства кралицата на бала.

Бъди като кралица от тук насетне, където успеха, любовта и щастието ще са твои верни приятели и ще сте заедно всеки ден!

🎀🎀🎀

На моята абитуриентка пожелавам попътен вятър и много успехи в професионалната сфера. Нека всичко, за което се бориш да има смисъл за тебе и да успяваш!

Пожелания за рожден ден на момиче

🎀🎀🎀

Честито момиче, най-хубавата ти вечер в живота предстои - абитуриентската вечер се помни цял живот, защото това е първият момент, когато се чувстваш голяма и уважавана. Пожелавам ти да имаш още много бални вечери като тази в живота и да се радваш истински на малките неща, които ни правят щастливи!

🎀🎀🎀

Честито завършване! Нека лъчите на слънцето покажат цялата прелест на една истинска принцеса - на твоето красиво лице, страхотна бална рокля и усмихнато лице!

🎀🎀🎀

Моето малко момиче вече завърши. Виждам те вече голяма, можеща и готова да покори нови върхове. Пожелавам ти да успяваш в живота с лекота и да намериш онова, което ще те направи истински щастлива!

Пожелания за бебе момиче

🎀🎀🎀

Честито завършване! Бъди принцесата на  бала, най-желаното момиче и дано да намериш своята голяма любов!

🎀🎀🎀

В балната нощ нека бъдеш принцеса, точно в 12 да срещнеш своя принц! Да бъдеш жената на бала единствен, да помниш това с добро цял живот!

🎀🎀🎀